Jokerit - SKA Saint Petersburg: 2

Match center
2. december 2017 kl. 16:00 - Ishockey, Rusland - KHL
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 25-22-53%
Betvalue: 107,06%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

KHL Winter Classic i Helsinki, Finland. 

Der er dømt topopgør i Western Conference, og i hele den samlede stilling for den sags skyld, når Jokerit (Finland) hjemme tager i mod den russiske supermagt SKA St Petersborg (Rusland). 

Winter Classic spilles udendørs og er en direkte kopi af den amerikanske event. Det skal derfor blive spændende og se hvordan de to hold vil klare denne kamp. Spændende fordi, det ikke er nemt at lave et setup som dette. I USA har man før hørt spillere udtale sig 'kritisk' om isen. Det er svært at lave en stabil is, da man ikke kan kontrollere temperaturen som i en ishockeyhal. Graderne på isen kan derfor stige og falde flere gange under kampen, hvilket vil have en påvirkning på isen. 

Til trods for, at Jokerit både kan fejre 10 år jubilæum i KHL og 50 jubilæum i det hele taget, så tror jeg godt, at denne kamp kan blive en fuser for værterne.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

- SKA St Peterborg er ligaens suverænt bedste mandskab og jeg vil vove pelsen og påstå, at de ville kunne slå alle hold hvis de havde kniven for struben. 

- Med stjerner i stort set alle kæder, kunne jeg sagtens remse en masse navne op, men vil fremhæve nogle stykker: Ilya Kovalchuk (1. kæden, 25 mål, 19 assists), Sergei Shirokov (3. kæden, 14 mål, 18 assists), Nikita Gusev (2. kæden, 16 mål, 29 assists), Patrik Hersley (2. kæden, 10 mål, 17 assists) og sidst men ikke mindst Pavel Datsyuk (skadet, 7 mål, 20 assists). 

- SKA St Petersborg er stærkt repræsenteret i alle statistikker i ligaen. De spiller bare på et helt andet niveau når det kører for dem. 

- Jokerit tabte noget overraskende deres sidste kamp på egen is mod Amur Khabarovsk, hvilket enten kan betyde, at de måske havde fokus på denne kamp eller at de måske bare havde en dårlig dag. Uanset hvad, så betragter jeg det som et unødvendigt tab af både points og fokus frem mod dagens begivenhed. 

- SKA St Petersborg spiller på et meget højt teknisk niveau og deres puckomgang kan ikke bestrides af nogen. De spiller pucken lynhurtigt og hårdt rundt på isen. De kan få selv de bedste hold til at se 'dumme' ud. 

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

- Alle hold som løber ind på isen mod SKA St Petersborg, kan spille uden pres på skuldrene. De vil nemlig altid være underdogs. Det er SKA St Petersborg som vil have mest at tabe hver gang.

- SKA St Petersborg mangler bl.a. Pavel Datsyuk til dagens kamp. Ham kunne de godt have brugt i dag med hans erfaring med Winter Classic fra NHL. 

- Jokerit er siden deres indtræden i den bedste russiske liga, blevet et etableret tophold i KHL og ligner en af de eneste hold som rent faktisk ville kunne drille SKA St Petersborg - og hvilken anden dag at gøre det på end på deres dobbelt jubilæumsdag - og foran et fyldt udendørs isstadion(?)

- Det er de bl.a. ved hjælp af flere danske landsholsspillere: Peter Regin (1. kæden, 4 mål, 12 assists) og Oliver Lauridsen (3. kæden, 0 mål, 1 assists). 

VIGTIG VIDEN - LIGEGYLDIG INFO:

SKA St Petersborg har vundet de sidste 4 indbyrdes opgør. Den seneste kamp skulle i OT før de fandt en vinder.

Dette er første gang man spiller Winter Classic i KHL.

STARTENDE MÅLMÆND:

Opdateres løbende.

Jokerit:

SKA St Petersborg:

Edderkoppen

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback