Annonce

Johanna Konta - Simona Halep: 1

Match center
19. august 2017 kl. 01:25 - Tennis, WTA
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 52-48%
Betvalue: 106,08%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Johanne Konta tager imod Simona Halep for 4. gang i år. Det ligner en meget tæt kamp, som kan gå begge veje. Hvis Konta kan finde hendes spil, bør hun dog være smal favorit.

Det taler for spillet:

- Konta har slået Halep på hurtige underlag 2 gange tidligere i år (Miami, Wimbledon). Underlaget i Cincinnati skulle være rimelig hurtigt.

- Når Konta rammer sit niveau på hard courts, så er hun muligvis den farligste spiller (pt.) på touren, og hun kan slå igennem samtlige spillere.

- Konta vil få langt flere lette point end Halep i denne kamp.

- Halep kan falde ud af kampe mentalt, hvis det ikke kører for hende. Det så vi bl.a. i kampen i Miami mod netop Konta, hvor Konta spillede hende ud af banen i 3. sæt. Det blev også set i sidste uge, hvor hun tabte stort til Svitolina.

- Jeg ser denne kamp tæt på 50/50, som de spiller lige nu. Hvis Konta kan finde sit bedste spil frem, så bliver hun meget svær at have med at gøre for Halep, hvilket i mine øjne flytter lidt ekstra procenter.

- Konta spillede mod Halep og Cirstea i Fed Cup, hvor Konta måtte gå grædende fra banen pga. tiskuerne. Hun har nok lidt ekstra motivation i en kamp mod spillerne fra det Rumænske Fed Cup hold.

- Halep har spillet fint siden grussæsonen, men hun har ikke slået de helt store spillere - hverken på græs eller hard court. Der er stor forskel på Halep ift. grus og hurtige underlag.

Det taler imod:

- Halep er en af de hurtigste spillere på touren, og hun spiller rigtig klogt. Hun kan være rigtig svær at have med at gøre, hvis du ikke rammer niveau på dagen.

- Halep vil altid få dig til at spille en ekstra bold, og hun laver ikke mange fejl. Man skal "vinde" kampen over hende, da hun som regel ikke giver gaver væk.

- Konta virker ikke til at være helt oppe at ringe endnu.

- Halep spillede lige op med Konta i Miami tidligere på året i de 2 første sæt, og hun spillede også en rigtig god kamp i Wimbledon. 

- Halep har vist langt mere stabilitet siden Miami kampen mod Konta. Hun har selv snakket meget om, at hun har arbejdet en del mentalt.

- Halep var ude at undskylde for sin kamp imod Svitolina i sidste uge, da hun spillede så dårligt. Hun kommer nok til at give sig 100%, da hun ikke vil ende i samme situation.

- Kampen om 1. pladsen på verdensranglisten er piv åben i denne uge. Det bør give ekstra motivation. (Det var faktisk samme situation i Wimbledon mod Konta - hvis Halep havde vundet, var hun blevet nummer 1 i verden).

Markedet:


Pinnacle ligger i 2.07, der er ikke sket de store sving dér endnu. Jetbull har også 2.04. Resten ligger omkring 2.00.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback