18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Jeonnam Dragons - Jeju United: Begge hold scorer: Ja

Match center
16. maj 2020 kl. 09:00 - Fodbold, Sydkorea - National League
15. maj. 2020 kl. 15:52 (Opdateret 16. maj. 2020 kl. 10:55) 15/05
113
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Jeonnam - Jeju

Chance: 56%
Betvalue: 102,48%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 1-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

I anden runde af den sydkoreanske K-League 2 tager Jeonnam hjemme imod Jeju.

Jeonnam fik et fint resultat (0-0) i premieren ude mod Gyeongnam, der helt klart må siges at være favorit til at rykke op til K-League 1, som de rykkede ned fra sidste sæson. Det var en en lidt tam affære, hvor begge mandskaber havde få chancer. Jeonnam havde et frispark, der akkurat sneg sig forbi stolpen, mens Gyeongnam havde brændt friløber. Fint resultat for Jeonnam mod nedrykkerne. For Jeonnam bød sidste sæson på nitten ud af syvogtredive kampe med begge hold scorer – svarende til ca. 51% af kampene. Samlet set scorede Jeonnam lidt over ét mål i snit, mens de i snit lukkede knap halvandet mål ind.

Jeju er nedrykker fra K-League 1,  og startede skuffende ud med 1-1 hjemme mod Seoul E-Land i en kamp, hvor Jeju dog var bedst. Kampen var dog hæsblæsende med et straffespark, rødt kort og et annulleret mål for udeholdet på VAR kort før tid! Jeju sejlede i forsvaret, og gav en del chancer væk til udeholdet, men fik dog alligevel skabt et par store chancer selv, som bl.a. ramte overliggeren. Det var dog tydeligt at se, at forsvaret sejlede i kampen – og i særdeleshed ved 1-1 målet. Kampen kunne godt være endt med flere mål end de to. For Jeju bød sidste sæson på otteogtyve ud af fyrre kampe med begge hold scorer – svarende til 70% af kampene. Samlet set scorede Jeju lidt over ét mål i snit, mens de i snit lukkede knap to mål ind – bemærk det var i den bedste sydkoreanske liga, hvorfor niveauet må siges at være lavere i K-League2.

Jeonnam er, ligesom første runde, stadigvæk foruden angriberen Rodolfo, der fik en skadet i optakten til sæsonen. Ellers en frisk og klar trup. Dog har man stadigvæk Jong-ho Lee og den godt to meter høje Julian Kristoffersen (som vi kender fra Superligaen) oppe foran. Sidstnævnte kan vise sig at blive uhyre vigtig for Jeonnam med sin højde og styrke.

Jeju’s centrale forsvarsspiller Kwon Han-Jin fik et slag og udgik i seneste kamp, hvorfor han er tvivlsom. En anden central forsvarsspiller Valentinos Sielis var ikke med i seneste kamp, og er stadigvæk tvivlsom. Det er en klar svækkelse i defensiven for Jeju og taler klart for dette spil.

Vi er stadigvæk i starten af sæsonen og efter en lang pause pga. COVID-19. Det var tydeligt i Jeonnam’s kamp, at lidt rust skulle bankes af. Omvendt så vi en hæsblæsende kamp for Jeju, hvor særligt defensiven var meget dårlig. Med mulige ekstra svækkelser kan Jeonnam godt spille sig frem til chancer mod Jeju.

Jeg mener, på baggrund af ovenstående, at enkelte bookies ligger en anelse for højt i markedet med begge hold scorer.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback