18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Jaqueline Adina Christian - Andrea Petkovic: 1

4. august 2021 kl. 13:00 - WTA- Cluj-Napoca - grus
4. aug. 2021 kl. 09:48 (Opdateret 4. aug. 2021 kl. 15:26) 04/08
88
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kan Petkovic køre den fine stime videre?

Chance (1-X-2): 45-0-55%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 0-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

Skal indrømme jeg stadigvæk var skuffet over, at Petkovic tabte i Tyskland imod Ruse. Siden da var hun i Serbien i sidste uge, hvor hun røg ud i semifinalen mod Hollandske Rus, der er begyndt at vise sit gamle spil igen. En semifinale lyder godt, men det var 3 tætte kampe på vejen, mod spillere Petkovic burde have slået mere tydeligt, så ser ikke nogen plusser i bogen der.

Rumænske Christian træder ind på hjemmebane, og holder mest er spillet på indendørs. Jeg syntes hun har været undervejs længere, men mangler at kunne køre en kamp i mål. Hun var F.eks ved at smide en 5-1 føring i sidste uge, og hun har svært ved ikke at ende i tætte kampe. Syntes hun generelt kører med for lav 1 serv procent, og føler lidt det blot er det der mangler, for at kunne skubbe hende ind i top 100.

Christian var forrige uge forbi Italien, og fik lidt gang i sit spil der, så forventer at hun stempler ind i denne uge. Hun har allerede slagtet Jani i første kamp, hvor Petkovic også fik nem sejr, imod lokal modstand der trak sig da kampen var afgjort.

Syntes Christian altid viser god attitude, og har stor forventning til at de Rumænske spillere kommer dybt i denne hjemmebane turnering.

Jeg syntes ikke Petkovic har gjort sig fortjent til at være så stor favorit i denne kamp, og satser på Christian, som jeg forventer stor frem fra den næste stykke tid.

God kamp

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback