18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Irina Maria Bara/Ekaterine Gorgodze - Aleksandra Krunic/Lesley Kerkhove: 2

Match center
31. oktober 2021 kl. 14:35 - Tennis, WTA | f
Centre Court
31. okt. 2021 kl. 10:43 (Opdateret 31. okt. 2021 kl. 16:01) 31/10
24
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i doublen i Rumænien.

Chance (1-X-2): 40-0-60%
Betvalue: 103,80%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 2-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Normalt ikke et odds jeg berører i den størrelse, men det ligger dog et stykke over resten af markedet, som bevæger sig omkring 1,60 på samme resultat.

Bara/Gorgodze var lidt katten med 9 liv i går. I deres første sæt reddede de 8 ud af 9 breakbolde, hvor de tabte 2 sæt med "kun" 6 reddet breakbolde ud af 9. Selv i match tiebreak var de nede 4-7 med dobbeltbreak, men vandt herefter kampens sidste 6 bolde. Man kan vælge om man skal tolke det som klasse eller som held, her hælder jeg mest til det sidste.

Bara har været middel i single og Gorgodze havde en fin periode med grus, men har tabt pusten på det sidste. De spillede sammen for første gang i sidste måned, hvor de vandt titlen på grus i Tyskland.

Bara er hjemmebane spilleren i denne cocktail og det kunne give lidt plus procenter, men grundlæggende står det modsatte par meget bedre på dette underlag, hvilket jeg også tænker bliver udslagsgivende her.

Krunic/Kerkhove har tabt 1 sæt i deres 3 kampe, og her var de foran 5-0 hvilket var skræmmende at man kunne smide dette. De har egentlig ikke kørt bedre serveprocentet end modstander parret, men vil være mere trygge med dem. Returspillet har også været nogenlunde ens, og begge par har vundet over fin modstand. 
Krunic/Kerkhove teamede op i Slovenien og gik i finalen, så 2 par der stort set kun har oplevet succes.

De har altså stået nogenlunde lige på statistikerne, men ligesom markedet fortæller burde der være en stor forskel. Det er en finale og alt kan det ske, men Krunic/Kerkhove skal kunne ordne disse 2 grusspillere på indendørs hardcourt.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback