18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Irina Bara - Chloe Paquet : 2

23. september 2021 kl. 11:00 - w80 - Valencia - grus
23. sep. 2021 kl. 00:17 (Opdateret 23. sep. 2021 kl. 13:51) 23/09
73
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

En kamp der kunne blive en breakbold fest.

Chance (1-X-2): 55-0-45%
Betvalue: 110,25%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 2-1
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Man ved aldrig helt hvad man får med Bara, da hun har et højt topniveau og lavt bundniveau. I sidste uge smed hun i 3 sæt 5-1*40-0, hvilket må have gjort ondt. På den ene side kan man sige at man har spillet at nå dertil, men på den anden side kan der sætte sig noget mentalt hvis man når til samme stadie igen. Hun var lige så ustabil i sin første kamp som hun plejer, men kunne knække kampen over midt i begge sæt denne gang til hendes fordel.

Paquet er fuldstændig samme størrelse med ustabilitet, en masse breaks frem og tilbage og som regel sidste øjebliks afgørelser. Hun var også at finde her i sidste uge, hvor hun tabte tilforladeligt mod Galfi 4-6 4-6. I sin første kamp mødte hun spansk modstand i dårlig form, men måtte alligevel først afgøre kampen i 2 sæts tiebreak. Paquet kommer fra et godt år med finaler og titler, så dette er helt sikkert en kamp der kan gå begge veje.

Jeg kan bedst lide Paquet i servsituationerne, hvorimod Bara har en bedre plan for grundspillet. De minder faktisk utroligt meget om hinanden på mange punkter, Bara får kreditten for tidligere at have vundet her for år tilbage, og for normalt at bevæge sig på en smule højere niveau.

Oddset ligger utroligt stabilt, men syntes at det er i den høje ende i forhold til hvordan denne kamp nok kommer til at forløbe. Paquet's sidste 3 nederlag er kommet mod nogle der har servet bedre end hende, og det forventer jeg ikke er tilfældet i dag.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback