18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Indy De Vroome - Eva Lys: 1

30. oktober 2021 kl. 12:30 - w25 - Istanbul - indendørs hardcourt
30. okt. 2021 kl. 09:32 (Opdateret 30. okt. 2021 kl. 15:36) 30/10
43
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i Tyrkiet.

Chance (1-X-2): 50-0-50%
Betvalue: 108,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 0-2
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Unge tyske Eva Lys har har været suveræn indtil videre. Da hun sidste år vandt på tæppe hjemme i Tyskland, var hun underdog i alle kampe, men markedet har reageret på hendes resultater. Hun dækker banen godt og er meget agressiv, men er også en medvinds spiller. Når det går hende godt går det rigtig, og omvendt kan hun være helt fra den når det går skidt.

Det er vildt at Vroome kun er 25 år, da jeg føler man har set hende i en menneskealder. Nu lykkedes det endelig for hende med en stribe sejre, og spillede også en god kamp mod Ruzic i sidste uge, så det kunne ligge i kortene at det blev hendes uge. Hun har ikke været lige så suveræn som Lys, men der er hun hellere ikke mentalt at kunne det.

Vroome har indendørs gamet, og har rutinen til at komme ovenpå. Lys kan krone en fantastisk uge, men nu skal hun bevise sig. Hun har ellers ikke rørt meget på sig på touren, men den seneste periode har dog været positiv for hende.

Fra lige kamp til Lys er favorit på markedet,  jeg hælder dog til en helt lige kamp.

God kamp

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback