18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Havu - Cloud9: Resultat: 2-1

5. april 2020 kl. 18:00 - Flashpoint 1
5. apr. 2020 kl. 16:32 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 05/04
37
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Flashpoint 1

Chance: 30%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Vi er nu kommet til Gruppe A finale kamp! Spændene opgør mod 2 velspillende hold! Havu svag favorrit i dagens kamp! Verdens rangliste #29 mod #28

Obs: Mit spil går på, at kampen skal ud i alle 3 maps og, at Havu så vinder 2-1. Så jeg vil fokusere lidt mere på hvorfor jeg lige tror på 2-1. Beklager det kommer op så sent, men har lige en del kørende samtidigt :-)

Jeg synes vi skal starte med det oplagte! - Map pool taler for vi ender ud i en god 3 maps kamp, Dette bygger jeg på, at Havu og C9 slet ikke har samme veto, samt de spiller ikke de samme maps. Dette gør jo dette spil meget interessant.

C9 plejer, at ban Mirage og det burde vel egentlig gøre i dag. Jeg kunne dog godt se lidt sjov i de går med et ban på Nuke. For så skarpe har Havu bare ikke set ud på Mirage, dog er dettte et map C9 ikke spiller. Så det er nok lidt vild tænkning. Men det kunne være sjovt. Men lad os holde fast i de vil ban Mirage, så vil Havu ban Inferno. Det vil sige vi ser nok C9 pick Vertigo. Også kunne 3 map blive Dust2 eller Train. Og dette er 2 maps, jeg ville se Havu vinde. Jeg kan ikke se dem på nogen måde vinde C9 pick. Vertigo er et map Havu har en winrate på 40% De har vundet 2 kampe mod 2 tosse hold, og tabt 3 til hold man knapt nok kender. 

Men derfor er en god start altid en mulighed når man starter et map. Så kan C9 starte med en masse CT runder på Nuke, så kan alt ske. Dog er Havu et hold der plejer, at få en 5-8 T runder. Også plejer de, at lukke af på CT siden. De har en sindsyg stærk CT side. Men det skal igen altid i mente, hvis det andet hold starter flot på CT siden. 

Havu bedste spillere er Zoree som ligger med flotte stats. 1.19 i ratio og 1.20 i Impact. Men han har et godt hold rundt om sig. Og de spiller super stabilt og velorganiseret. Det tydeligt, at se de har aftalerne på plads når man ser dem spille. Det ikke fordi der kommer så meget overraskende fra dem, men det godt det de levere. De har vundet deres seneste 4/5 kampe, mod gode hold. Så det må siges at være godkendt også.

Med C9 ved man jo aldrig hvad man får. De har det med at spille lidt mere flyvsk. Men er floffy i snor igen, og rammer han, så kan han jo vinde kampe alene. Men igen vil jeg sige, mand for mand er C9 i min bog bedre. Men tager vi hold mod hold - Så mener jeg Havu er stærkest og derved regner jeg også med en sejr. gerne 2-1 :-)

Så vil de kloge hoveder tænke, men er de bedre mand for mand, så de vel også bedre som hold?

Nej, for Havu er MEGET struktureret i deres spil. De plejer ikke, at flyve rundt som hovedløse duer. du ved hvad du får. Og de leverer som regel. Hvor med C9, der har de spillere som har det med, at spille lidt solo og lave "plays" som er helt sindsyge(Negativt) tager du floffy, så han en spiller der både kan vinde runder til holdet, men han smider godt nok også mange, eller sætter hans hold i dårlig positioner.

Så med hvert hold som storfavorit, til at tage deres eget pick - Og med et 3 map jeg vil favorisere Havu, så synes jeg 3.75 er højt betalt og Bet365 er også de eneste der ligger så højt! 

God kamp!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback