Halmstad - Östersunds FK: 2

Match center
1. april 2017 kl. 16:00 - Fodbold, Sverige - Allsvenskan
Oerjans Vall
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 25-25-50%
Betvalue: 103,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Östersunds FK spås af mange, som et hold med gode muligheder i 2017 sæsonen. De har bevaret de gode takter fra sidste år og har spillet sig direkte til pokalfinalen, som spilles d. 13/4-2017. En del af fokus kan ligge her, men der er 12 dage til fra denne kamp og holdet vil være opsatte på, at starte sæsonen ud med en sejr. Dette kan give selvtillid frem mod finalen. Halmstad BK er nyoprykkere, men en kending i den bedste svenske række. Meget tyder på, at de skal kæmpe for at overleve i denne sæson, sammen med Sirius og AFC. Et topmotiveret og godt kørende Östersunds mandskab ser jeg, som en stor mundfuld for Halmstad BK.

DET TALER FOR SPILLET:

 • Östersunds er kommet flyvende ind i 2017. De har således vundet 5 kampe i pokalturneringen og med en imponerende målscore på 15 – 4.
 • Stammen er beholdt fra sidste år og der kan bygges videre på den flotte sæson, som blev kronet med en 8. Plads.
 • Holdets topscorer Saman Ghoddos (10 mål i sidste sæson) har fortsat hvor han slap. Han har så ledes allerede 3 mål i de første pokalkampe.
 • Halmstad BK er oprykkere og kom med nød og næppe med op i den bedste svenske række. Set over de to kampe mod Helsingborg IF burde Helsingborg IF nok have overlevet hvis de ikke havde mistet koncentration i vitale situationer. Et varmt velkørende Allsvenskan mandskab bør kunne slå dem på dagen.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • I sidste sæson var Östersunds FK ikke specielt gode på udebane. De gik således sæsonen igennem med 3-5-7 på fremmed græs.
 • En del af sejrende i pokalturneringen er kommet mod svagere modstandere fra lavere rækker.
 • I februar 2017 spillede holdene en træningskamp, som endte 1 – 1. Dog bemærkes det, at Östersunds FK ikke var i stærkeste opstilling.
 • Halmstad BK slog i sidste års oprykning/nedrykningskamp Helsingborg IF ud. De har altså vist, at de kan spille op med hold fra Allsvenskan.

SKADER/MANGLENDE SPILLERE:

De helt endelige trupper er ikke frigivet endnu, men der er her en oversigt over fravær på de to hold.

Halmstad BK: Adnan Kojic (Midtbane, Reserve)

Östersunds FK: Umiddelbart ingen fravær.

Odds:

Bet365: 2,05 Unibet: 2,00 Betsafe: 2,02 Betfair: 2,05 NordicBet: 2,06

NordicBet har pt. odds 2,06 på 2-tallet. Det er i den lavere ende, men jeg ser stadig værdi på et formstærkt og brandvarmt Östersunds FK mandskab, som kommer med alt den selvtillid de kan have. De spiller rigtig god fodbold for tiden og det tyder på en sæson i den bedre halvdel af Allsvenskan. Skal dette indfries skal der 3 point på kontoen mod oprykkerne fra Halmstad BK. Jeg tror, at de gode takter vil fortsætte og det flotte spil, de har leveret indtil nu ser lovende ud. Oddset har været faldende siden det blev lagt ud for en del tid siden, og jeg tror ikke, vi vil opleve yderligere store ændringer.

Kilder: Svenskafans.com, lagetnyheter.se, hbk.se, ostersundsfk.se.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback