18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Granada - Atletico Madrid: Begge hold scorer: Ja

Match center
22. december 2021 kl. 19:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Nuevo Los Carmenes    Alejandro Hernández
21. dec. 2021 kl. 16:56 (Opdateret 22. dec. 2021 kl. 20:59) 21/12
123
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 47%
Betvalue: 103,40%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 2-1
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Det er ingen hemmelighed at Atletico ikke står et godt sted pt. Samtidig er Granada ret godt kørende med 3-1-1 på eget græs i ligaen!
Det taler for
 • Simeones tropper spiller ikke det bedste bold lige for tiden. De forsvarende mestre fra hovedstaden lukker en del mål ind samtidig med de ikke lukker deres føring og tager alle tre point! Lige nu ligger Atletico på en 5. plads med en 29 point og med ét point op til 4. pladsen hvor Rayo holder til! 
 • Granada er flyvende for tiden. De vinder en del kampe for tiden, og har generelt bare spillet bedre under Moreno. De startede sæsonen meget dårligt ud og indtil videre er de på "kun" på fire liga sejr og derfor ligger de stadig nr. 15 med 19 point. Bunden er tæt indtil videre, så hvert hold nederst i rækken skal kæmpe og tage imod alt! 
 • Hjemmeholdet fra Andalusien må komme med et hav af selvtillid efter de slog Mallorca hjemme 4-1. Den gode Molina sørgede for et hattrick imens Puertas lukkede festen til 4-1. Granada spillede med utrolig højt tempo, og det fik hurtigt sat gang i Mallorca også. Hjemme var modige i kampen og fik både scoret udefra, på indlæg og på omstillinger! 
 • Imens kunne Atletico ærger sig over deres nederlag, da de senest i Sevilla tabte 2-1. De var ellers godt med i kampen, selvom hjemmeholdets Rakitic sparkede bolden ind udefra feltet af og sendte hjemmeholdet foran 1-0. Atletico fik senere udlignet, men tabte 2-1 da Ocampos scorededet afgørende mål i de sidste minutter! 
 • Granada er ved at komme på rette kurs. De har scoret i alle af deres otte hjemmekampe som de indtil videre har spillet. Det gælder hold som Betis, Real Madrid, Sociedad og Sevilla som de vandt over. Det sydspanske mandskab er bestemt ikke dårlige på græs og foran egne fans! 
 • Kigger vi så på hvad de lukker ind af mål så har de lukket mål ind stort set alle deres kampe med undtagelse af tre. De spiller meget åbent og tager generelt mange chancer for hele tiden at komme til at skabe chancer. De har været bedre organisreret før hen end hvad jeg syntes de er nu. Tilgengæld er der mere fart og kreativitet i deres spil! 
 • Madrid har lukket mål i alle deres ude kampe. De startede ellers godt ud med at vinde imod de små hold Getafe, og Espanyol. Men så tabte de 1-0 til Alaves og så gik det helt galt. Siden den kamp har de på fremmed græs kun vundet en kamp. Madrid har scoret i alle udekampe undtagen to! Senest i ligaen ligger de 2-0-3! 
 • Atletico score godt nok stadig målene men de er meget usikre i deres tre mands forsvar. Modstanderne har både scoret udefra, indlæg og egne fejl i feltet. Meget af dette kunne være blevet undgået. Tilgengæld spiller de stadig offensivt, hurtigt og dybt og her kan de godt slå Granada lidt af pinden! 
Hold øje med
 • Som udgangspunkt frygter jeg ikke en målløs kamp! Men Atletico er nødt til at finde tilbage til gamle vaner med at parkere bussen, og det kunne Simeone godt praktisere her! 
 • Granada er ikke hold der er kendt for at stille sig dybt. Men det kan godt være deres tilgang når kampen starter! Skulle de komme foran, så tror jeg de stiller sig helt ned! Står der 0-0 ved pausen kunne jeg se det samme for at ikke at "Tabe" det ene point! 
 • Atletico kommer selvfølgelig for at vinde, og efter den tur de fik i Sevilla må de have noget blod på tanden. Men måske også ramt på selvtilliden! Dog ser jeg selvfølgelig de jagter første mål, men de gør også med kontrol så de ikke taber bolden! 
 • Granada er farlige på omstillinger, og nede af kanterne også. Men især bold tab tror jeg Granada vil satse på, så de bare kan sende Molina afsted! Det kan selvfølgelig også være de bare kommer ud og spiller fuldstændig åben bold og dermed overrasker modstanderen!
 • Det kan også være kampen bliver en smule taktisk præget. Granada vil klart opretholde deres stime af gode kampe, samtidig med at Atletico helst snart gerne skulle have en sejr. De tabte i Madrid Derbiet og mod Sevilla. De skulle gerne vinde over Granada! 
 • Det er sidste kamp inden Julepausen, og det kan være spillerne bare gerne vil på ferie og dermed tager kampen stille og roligt. Det tror jeg nu ikke men det er da muligt! 
 • Rent statestisk på xG fronten så ligger Granada stadig nær bunden imens Atletico ligger nær toppen. På xGA listen er det lig omvendt! 
Oddsmarked

Bookmakerne er ikke i tvivl om at det er gæsterne fra Madrid der er favoritter til opgøret her! 
Hos Bet365 kan man hente oddsene: 7,00 - 4,00 - 1,50.
Det giver et CV på: 13% - 24% - 63% Generelt syntes jeg oddsene ligger fint her! Granada skal med deres placering ikke være favoritter imod Atletico! Oddset på 1 tallet syntes jeg egentlig også ligger fint! Til den lave ende måske !
Granada har historisk godt kunne score mål imod Atletico og generelt på eget græs spiller de utroligt godt selvom de ikke altid vinder deres kampe !
Sidste sæson spillede de også godt på eget græs, imens var Atletico noget bedre defensivt. Det er de bestemt ikke lige for tiden! 
Man kunne godt se en kamp der gik over 2,5 måls linjen her, men jeg kunne faktisk også godt se den ende 1-1! 
Atletico har før tiden været rigtig gode til 1-0 & 2-0 sejre og derfor går jeg ikke på over spillet. Men jeg tror på Granada på eget græs kommer på tavlen! 
Et alternativ spille kunne meget vel være at kigge på et over spil når gælder hjørnespark! Begge hold spiller godt ned af kanterne og får en del indlægs muligheder skrabet til sig! 

Kampens Forløb: 
 

Generelt tror vi nok ser en start hvor gæsterne vil prøve at få kontrollen på deres side og dermed så lader Granada lidt "Jagte" bolden og de tab Atletico laver! Jeg tror de offensive takter fra Atletico bliver afventende, men med hurigt iagtagelse på huller. Granada tror jeg nok lukke op for deres organisation og dermed tillade spil igennem dem! 
Omvendt ser jeg Granada vente lidt på tab og fejl og udnytte dem til fulde. Skulle det ikke lykkes skal de nok presse frem og satse noget mere! Forhåbentlig får vi et hurtigt mål så der kan komme gas på kampen! 

Trup Nyt: 

Granada: 4-4-2 
Maximiano - Neva - Sanchez - Torrente - Naranjo - Machis - Milla - Jimenez - Diaz - Charris - Molina

Atletico: 3-5-2 
Oblak - Felipe - Kondogbia - Hermoso - Trippier - Rodrigo - Koke - Lemar - Carrasco - Correa - Suarez 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Whoscored.com - Understat.com - Oddsportal.com - Soccerway.com - Sportsmole.co.uk - Laliga.com - Marca.com - Youtube.com - Granadacf.es - Atleticodemadrid.com 

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback