Annonce

Galatasaray - Kayserispor: 2

Odds 6,50
8. marts 2008 kl. 18:00 - Fodbold
2. maj. 2018 kl. 12:12 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 60-24-16%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 6,25
Rigtig/forkert:
Storkamp. Kampen mellem Galatasaray Og Kayserispor bliver virkelig en stor kamp, da Galatasaray skal vinde denne kamp for at følger med om mesterskabet og Kayserispor som efter de seneste 7 kampe har fået 21 point også begyndte og tænke på champions league plads.

Galatasaray
Nr. 2 og er 4 point bagved lige førende Besiktas, men mangler og spille en kamp. Galatasaray førte ligaen i mange uger, men deres 2 nederlag imod Kasimpasa og Besiktas har fået dem til at ryge ned på 2. pladsen. Deres seneste hjemmebane kamp var imod Kasimpasa der er på en sidste plads i ligaen som vandt overraskende 1-0. Men især deres sidste uges nederlag imod ærkerivalen Besiktas har nok betydet mest på dem da efter den kamp har de to hold byttet plads i ligaen.

Trupnyt, Galatasaray
Mangler: Rigobert Song (forsvar - Stam) Tobias Linderoth (Midtbane; har været skadet længe, men var ellers stamspiller på holdet) Baris Özbek (Mitbane Stam)
Vender tilbage: Lincoln (som havde karentæne i sidste weekend.

Kayserispor
Kayserispor har startet fantatisk til ligaens andenhalvleg. De har i de første 7 kampe har vundet 6 og 1 uajgordt. Kayserispor har ikke tabt til de 3 andre storeklubber i Tyrkiet på udebane i denne sæson. Kayserispor har en målskore i anden halvleg der er på 14-2.

Trupnyt, Kayserispor
Mangler: Toledo (Venste back Stam) Gökhan Ünal (Angriber Stam og er holdets topscore)

Feedback