G2 - HellRaisers: 1

5. april 2017 kl. 16:00
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 65-35%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

G2 så meget stærke ud, da de slog NiP 16-6. HellRaisers slog noget overraskende FaZe, der af mange regnes som en af favoritterne i turneringen, men G2 viste en rigtig god all-around indsats, hvor 'shox' 'kennyS' og 'apEX' alle leverede flot spil.

Derfor skal du følge tippet:

 • G2 formåede at leve op til forventningerne med sejren over NiP. Den blev sikret gennem en rigtig stærk CT-side.
 • G2 kan rulle et af verdens bedste double AWP set ups ud i form af 'shox' og 'kennyS'.
 • Det kan ikke siges nok. Rollerne hos G2 passer stort set perfekt til spillerne. De er et af de hold, hvor sammensætningen af spillerene passer bedst.
 • HellRaisers imponerende sejr kom på et lidt tyndt grundlag, da FaZe lavede et par kostbare fejl i kampen. G2 dominerede NiP.
 • G2 er et hold, hvor der fra modstandernes side hviler en kæmpe respekt for på grund af spillernes egenskaber og historik. 

Det skal du holde øje med:

 • Fejl eller ej. En sejr over FaZe er stadig på sin vis imponerende og vidner om et hold i form.
 • HellRaisers slog G2 på Inferno og Overpass i ESL Pro League, da de to hold mødtes 21/3-17
 • HellRaisers har netop afsluttet en boot camp, hvor de har spillet rigtig meget CS:GO, og har vist en rigtig stærk form. 

Odds-afsnit:

Kampen giver bedst værdi på Danske Spil til odds 1.60, men kan også spilles på Bet365 til odds 1.57.

Noter:

Counter-Strike Global Offensive (CS:GO) er et computerspil, hvor Counter Terrorist (CT) og Terrorist (T) kæmper om først at vinde 16 runder ved at få plantet(T) eller defused(CT) en bombe. Der kan også vindes ved at eliminere det modsatte hold i en runde. Der spilles 2 halvlege, hvor hvert hold får mulighed for at spille som CT og T. Efter 15 runder byttes der side.

Der spilles best of 1 i denne kamp på lan. Begge hold er efter dag 1 1-0. Vinderen vil være 2-0 og skal dagen efter møde et andet 2-0 hold. Taberen vil være 1-1 og skal dagen efter møde et andet 1-1 hold.

Analysen her bygger ganske simpelt på, at G2 er et rigtig godt sammensat hold med nogen af verdens bedste spillere målt på både talent og erfaring. Derudover har holdet en spændende coach, 'SmithZz'. Noget udskældt gennem sin aktive karriere, men en rigtig klog spiller. Rollen som coach ser ud til at passe ham ekstremt godt, idet han ikke er under lige så meget pres, som han var under sin tid som spiller.

HellRaisers har udviklet sig til et meget stærkt hold, der viser god form og de seneste måneder har hevet en del flotte resultater hjem. Flot sejr over FaZe, men set i bakspejlet skulle FaZe aldrig have spillet Cache mod HellRaisers. 'Karrigan' fra FaZe lavede et par uforstående valg i pick/veto-processen (hvorfor veto Overpass eller Mirage fremfor Cache?), hvilket han desværre er kendt for at gøre en gang i mellem.

Personligt tillægger jeg ikke resultaterne fra Pro League for meget vægt i min vurdering. Det er fint at bruge online resultater til at vurdere form etc. men der er for mange omstændigheder der gør, at man ikke kan kigge på scoren af kampen alene.

Map pick/veto-processen foregår således:

Hold A – veto

Hold B – veto

Hold A – veto

Hold B – veto

Hold A – veto

Hold B – veto

Det tilbageværende map spilles.

Bemærk at det endnu er ukendt, hvilket hold der bliver hold A og B og at rækkefølgen nedenfor kan være omvendt.

Her kommet et realistisk bud på, hvilke maps der kan blive spillet:

Train – veto (HellRaisers)

Mirage – veto (G2)

Nuke – veto (HellRaisers)

Cache – veto (G2)

Cobbelstone – veto (HellRaisers)

Overpass – veto (G2)

Inferno er tilbageværende map.

 

En gentagelse af mappet, hvor HellRaisers slog G2 19-15 i overtime. G2 viste mod NiP en rigtig stærk CT-side og det er ligner bestemt at G2 har trænet deres Inferno en del siden nederlaget. HellRaisers har en rigtig spændende T-side på Inferno, og er at af de hold med den mest avancerede brug af utilities. Fælles for begge hold er, at Inferno er et map de gerne vil spille, hvorfor det virker som et realistisk valg i denne kamp.

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback