18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Funplus Phoenix - Copenhagen Flames: 1

29. september 2021 kl. 19:00 - IEM Fall Europe
28. sep. 2021 kl. 02:19 (Opdateret 29. sep. 2021 kl. 20:35) 28/09
76
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-2): 55-45%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 12-16
Bet365 Spil nu hos Bet365

FPX spiller åbningskamp mod Flames som har set rigtige gode ud på det sidste. Flames er et hold jeg selv har spillet meget i deres nuværende form.

Nu er de så taget til Stockholm og skal spille RMR event. De her tier 1 LAN events er noget nyt for nogle af de her flames spillere og jeg tror erfaringen kommer til at spille en rolle her.

FPX har spillere med mere erfaring, og det kan blive en intens og tæt kamp hvor erfaringen og roen i sidste ende kan afgøre kampen. 

Kampen spilles Best of 1 hvilket selvfølgelig gør at det meget handler om hvem der rammer dagen. Her ser jeg bare LAN erfaringen vigtig. De har prøvet det flere gange, og spiller rigtig godt sammen. Flames er på en bølge af wins, men nu er presset helt anderledes, og alle øjnene er på dem. Jeg tror en spiller som Zyphon kunne få en svær kamp hvis han ikke starter godt ud.

En anden ting jeg synes taler for FPX er at de har spillet et meget lavt antal maps de sidste 3 måneder. Flames har derimod rigtige kampe som FPX kan analysere. Dermed kan FPX komme med en overraskende veto.

Dog taler det nok for flames at de kender FPX's awper "Farlig' rigtig godt. Det er dermed også en kamp de glæder sig til og en kamp de meget gerne vil vinde, hvis der skal være bare en realistisk chance for at drømme om avancement fra gruppe A.

Odds 2.00 synes jeg er for højt og virker udelukkende sat på HLTVs stats og LAN faktoren er blevet lidt glemt her i det tidlige marked.

Forventer klart et markedsfald ned til Ca. 1,80-1,85. Så det er med at komme på dem nu. 

Held og lykke til dem der spiller med.

Twitter: @bettingalfredo

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback