Annonce

Fnatic - HellRaisers: 2

13. april 2017 kl. 20:10
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 48-52%
Betvalue: 109,20%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

ESL Pro League week 7

HellRaisers har vundet deres 7 seneste Cache-kampe. Fnatic ligner et hold, der langsomt bliver bedre og bedre, samt Cache er et af deres bedre maps. Men HellRaisers har været en af 2017’s helt store overraskelser anført at AWP’eren 'DeadFox'.

Derfor skal du følge tippet:

 • HellRaisers har vundet deres 7 seneste Cache-kampe med flotte sejre over blandt andet 2x North og FaZe.
 • *HellRaisers er siden februar 2017 8-2 på Cache med en imponerende win streak.
 • Ved StarLadder fortsatte HellRaisers sin flotte form og nåede semifinalen, hvor de med marginalerne på sin side godt kunne have nået finalen.
 • 'DeadFox' er en uhyggelig effektiv AWP’er på Cache. Især A-bomb sitet kan han lukke ned med sit spil.

Det skal du holde øje med:

 • Fnatic har haft en vanskelig start efter genforeningen, men ligner langsomt et hold, der bliver bedre og bedre.
 • Cache har historisk set været et map Fnatic gerne vil spille og som regel klarer sig godt på.
 • *Fnatic er siden start februar 2017 5-3 på Cache
 • Fnatic's AWPer 'JW' er en af de mest aggressive AWP'ere. Han er som regel altid vanskelig at spille imod, da han er mobil og uforligelig i sit spil.

Odds-afsnit:

Kampen giver bedst værdi på Danske Spil til odds 2.10, men kan også spilles på Bet365 med værdi til odds 2.00.

Noter:

Counter-Strike Global Offensive (CS:GO) er et computerspil, hvor Counter Terrorist (CT) og Terrorist (T) kæmper om først at vinde 16 runder ved at få plantet(T) eller defused(CT) en bombe. Der kan også vindes ved at eliminere det modsatte hold i en runde. Der spilles 2 halvlege, hvor hvert hold får mulighed for at spille som CT og T. Efter 15 runder byttes der side.

* = Jeg har kun kigget på de 2 holds record fra februar til nu, da Fnatic i februar skiftede 'twist' og 'disco_doplan' ud med 'flusha' og 'JW'. 

Kampen bliver spillet online og der spilles best of 1. Mappet er kendt på forhånd, og som nævnt bliver der spillet Cache.

Analysen her er hovedsageligt baseret på, at HellRaisers er rigtig godt kørende på Cache med 7 sejre i deres 7 seneste Cache-kampe. Ved StarLadder var det mere eller mindre deres bedste map og for mig var det en stor overraskelse, at de valgte Mirage fremfor Cache i semifinalen mod FaZe. Fnatic er, ligesom HellRaisers, et godt Cache-hold, så det bør være lagt op til en tæt kamp. Fnatic er på det seneste begyndt at spille bedre og bedre, hvilket blev vist ved at de kvalificerede sig til kvartfinalen ved StarLadder, samt slog North i en best of 5 ganske overkommeligt.

I sidste ende ser jeg kampen som værende rigtig tæt, hvilket afspejles af chancevurderingen med en lille fordel til HellRaisers baseret på deres form i 2017, samt deres imponerende win streak på Cache.

Når jeg skriver, at 'DeadFox' er uhyggelig på Cache, så er det fordi en FaZe-spiller efter deres nederlag til HellRaisers på Cache udtalte, at de til sidste helt undgik det site, hvor 'DeadFox' befandt sig. Det er en kæmpe stor effekt at kunne have for sit hold, og er helt sikkert medvikrende til HellRaisers form på Cahce.

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback