18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Elizaveta Shebekina - Jana Kolodynska: 1

25. november 2021 kl. 10:30 - w15 - Kazan - indendørs hardcourt
25. nov. 2021 kl. 00:05 (Opdateret 25. nov. 2021 kl. 15:24) 25/11
33
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i Rusland.

Chance (1-X-2): 40-0-60%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 0-2
ComeOn Spil nu hos ComeOn

2 unge kvinder skal dyste her i Rusland, hvor det er modstanderen der har de største meritter, men også en farlig skadeskistorik på det seneste.

Shebekina har haft nogle gode uger måned senior tennis på indendørs. Hun er nu oppe på 11-3 fordi hun også kører med kval, men alligevel en perfekt sejr i dag uden break, og en kæmpe overraskelse da hun slog stærke Abduraimova i Kazan i sidste måned. Det resultat i sig selv gør men næppe kan afskrive hende, og pilen peger op for hende. 

På juniorsiden som hun stadigvæk spillede indtil i år, har det kun været lige ved og næsten, så hun mangler den helt store succes endnu.

Kolodynska kommer som favoritten, og har også stærke resultater bag sig. På junior siden har hun været rigtig stærk, hvor især gruset var noget hun dominerede på. Hun vandt så også sin første senior titel på hardcourt tidligere i år i Tunesien, hvor flere velkendte navne måtte lade livet undervejs. Hun har på det seneste trukket sig med skader i sine sidste 2 event, og fjerner man den uge med titel, har det ikke været imponerende.

Kolodynska er en langbenet spiller og har derfor fordel i serv. Hendes første kamp hun vandt komfortabelt sad serven dog ikke i skabet, og indendørs er ikke noget hun i tour regi har berørt super meget.

En one-set-bookie havde været at fortrække, men lige nu ligger en anden så højt at den må tages.

God kamp

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback