18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ekaterina Yashina - Mallaurie Noel: 2

2. november 2021 kl. 17:30 - w60 - Nantes - indendørs hardcourt
2. nov. 2021 kl. 13:26 (Opdateret 2. nov. 2021 kl. 18:55) 02/11
42
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i Frankrig.

Chance (1-X-2): 49-0-51%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 0-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

Selvom Yashina ikke har vundet en titel i 7 år, er hun en spiller der tit går dybt.

Yashina har haft et fint år, men har endnu en gang ikke kunne komme over målstregen. Hun er russer er derfor notorisk god på indendørs, hvor hun har både en stærk forhånd og baghånd. Hun kan være virkelig dominerende når det kører for hende, men rammer næsten altid store udfald i sine kampe, hvor partier ruller ind til modstanderne. Hun har ikke kunne følge op på sine stærke måneder den første halvdelen af året, og virker som en som har tabt pusten lidt.

De sidste uger har hun spillet i Kasakhstan, hvor det har været 2-2 på underlaget, hun har dog også her kun tabt til skarp modstand. Hun kommer til som lucky loser, og det bekræfter bare at hun ikke er der hvor hun gerne vil være spillemæssigt.

26 årige franske Noel har endelig fået gang i hendes sæson. Forrige uge i Tyskland bød på mange flotte sejre, inden vinderen af turneringen Ruzic sat en stopper for hende. Sidste uge bød på 2 sejre og nogle lærepenge af Hesse, så hun skal fortsætte det gode spor hun er i nu. Hendes eneste titel er tilbage i 2017 på indendørs i Frankrig ved et andet event.

Hun har fin højde men kunne godt serve bedre. Hun er lidt mere afventende i sin spillestil og har en fin defensiv.

Bedømt på den lille bølge Noel rider på, og den lille bølgedal Yashina befinder sig i gør at jeg går med hjemmebane spilleren.

Oddset har været svagt stigende på Noel, men da den nu har ramt odds 2 som minimum syntes jeg det er en chance værd. De andre på markedet ligger omkring odds 1,9 pt.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback