Annonce

Edson Barboza - Kevin Lee: 2

22. april 2018 kl. 04:00 - Mixed Martial arts, UFC
2. maj. 2018 kl. 16:33 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 39-61%
Betvalue: 104,92%
Spilbar ned til odds: 1,64
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
UFC Fight Night 128: Main event, Atlantic City, New Jersey. Lightweight. Kevin Lee viste stort potentiale imod Tony Ferguson, inden han blev fanget i 3 omgang. Barboza er en fremragende striker, men har sine begrænsninger på gulvet, hvor Lee er stærk. Barbozas bedste dage virker til at være bag ham.

Det taler for spillet:

 • Kevin Lee er en meget alsidig kæmper, der, på trods af sin unge alder, har stor erfaring med 12 kampe i UFC.
 • Lee er en stærk wrestler, og han bør have en markant fordel på gulvet mod Barboza, der foretrækker sine kampe stående.
 • Lee har et glimrende submission game – Han dominerede Tony Ferguson på gulvet, inden han blev fanget i 3 omgang (1*).
 • Barboza blev total neutraliseret i sin seneste kamp imod Khabib Nurmagomedov, der netop dominerede ham, ved at tage kampen til gulvet.
 • Barboza har ikke været imponerende på det seneste. På trods af den vilde knockout imod Dariush, var han bagud på point forinden (2*).
 • Kevin Lee er fremtidens mand med sine 25 år, og han forbedrer sig kamp for kamp, imens Barboza er en mere færdigudviklet kæmper.
 • Barboza har sine begrænsninger – Kevin Lee bør ikke frygte at blive submittet med top kontrol, som i kampen imod Ferguson.

Det skal du holde øje med:

 • Barboza bør have en fordel, så længe han kan holde kampen stående – Hans tekniske striking er en nydelse at se og enormt effektiv (3*).
 • Hans sparketeknik er i en klasse for sig – Kevin Lee vil løbe en stor knockout-risiko ved hvert takedown forsøg.
 • Barboza har været i UFC siden 2010, og har mere erfaring på højeste niveau.
 • Barboza har et fint takedown defense, hvilket også var et stort fokus imod Khabib. At blive taget ned af Khabib er næsten uundgåeligt.
 • Barboza har vanvittig speed, så længe han er frisk. Man bør gøre sig selv den tjeneste, at se hans knockouts imod Terry Etim og Beneil Dariush.
 • Kevin Lee er forholdsvis kompakt med stor muskelmasse – dette kan og har tidligere drænet ham lidt for energi.

Argumenter i kursiv: De punkter, som jeg mener bookmakerne især overser/fejlvurderer.

*1) Kevin Lee formåede at tage Tony Ferguson, den tidligere interim mester, til gulvet og dominerede gennem hele første runde. Ferguson blev også taget til gulvet i 3 omgang, hvor han dog formåede at lande en masse albuer, inden han afsluttede kampen med et imponerede triangle-choke. Her så man dog eksempler på Kevin Lee’s talent, der ovenikøbet døjede med stafylokokker/’staph infection’.

*2) Barboza havde formentlig tabt på point til Dariush, var kampen gået tiden ud. Man skal også passe på med, at tillægge sejrene over Pettis og Melendez for meget værdi. Begge kæmpere mødte Barboza med flere nederlag i bagagen, og var ikke nær tidligere styrke, men Barboza leverede dog, som man kunne forvente.

*3) Barboza’s striking, særligt hans spark, er en ren nydelse at se. Lynhurtig og enormt stilrent, hvilket næsten kan sammenlignes med Roger Federer i tennis.

Odds:

Kevin Lee er favorit på hele markedet, og er endda faldet en smule fra de originale odds 1,80. Der kan også hentes værdi hos Betfair Sportsbook og bwin der begge tilbyder odds 1,66.

Der er også fin værdi på det licensløse marked.

Match up:

Jeg ser Kevin Lee, som værende den mere alsidige og sultne kæmper her. Barboza er altid en nydelse at se, men han har været i mange hårde kampe de seneste par år. Jeg tvivler på, at han kan holde Kevin Lee fra takedowns, hvilket burde give ham store problemer. For mig at se, så skal Barboza holde kampen stående og bevæge sig meget. Hans chance  ligger i, at såre Lee tidligt eller gøre ham desperat og træt. Men kan han gøre det over 5 runder? - Jeg tvivler.

Lee var meget tæt på at skabe overraskelsen imod Tony Ferguson, selvom han var drænet af stafylokokker. Han er uden tvivl fremtidens mand, og hvis han kan holde tålmodigheden imod Barboza, og undgå at oversatse, så tror jeg, at han vil dominere kampen igennem, og muligvis stoppe Barboza i de senere runder.

Kevin “The MoTown Phenom” Lee

USA

25 år

16-3, (1 KO/TKO, 8 submissions, 7 decision)

Ortodoks

Højde: 175 cm.

Rækkevidde: 195 cm.

Vægt: 70 kg.

Kevin Lee er rangeret som nummer 7 i UFC’s lightweight division. Han har en solid baggrund i wrestling og har sejre over bla. Michael Chiesa, Francisco Trinaldo og Michel Prazeres. Hans tre nederlag er kommet til Tony Ferguson, Leonardo Santos og Al Iaquinta. 

Edson Barboza Jr.

Brasilien

32 år

19-5, (11 KO/TKO, 1 submissions, 7 decision)

Ortodoks

Højde: 180 cm.

Rækkevidde: 191 cm.

Vægt: 70 kg.

Edson Barboza er rangeret som nummer 4 i UFC’s lightweight division. Han er glimrende kickbokser med sort bælte i Taekwondo, men besidder også et brunt bælte i jiu-jitsu. Han har besejret folk som Anthony Pettis, Gilbert Melendez, Paul Felder og Bobby Green. Hans nederlag har været til Khabib Nurmagomedov, Tony Ferguson, Michael Johnson, Donald Cerrone og Jamie Varner.  

Kilder: ufc.com, sherdog.com, fightmetric.com, foxsports.com/ufc

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback