18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dignitas - Vitality: 1

29. april 2020 kl. 18:30 - ESL One: Road to Rio - Europe
29. apr. 2020 kl. 17:10 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 29/04
50
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

ESL One: Road to Rio - Europe

Chance (1-2): 37-63%
Betvalue: 114,70%
Spilbar ned til odds: 2,70
Rigtig/forkert:
Bwin Spil nu hos Bwin

En super vigtig kamp for begge mandskaber, når Dignitas og Vitality byder op til dans!

Hvad taler for:

- Et Dignitas der kommer fra en flot sejr mod Fnatic og ikke mindst et fint comeback på Overpass. Dette må uden tvivl havde givet lidt hår på brystet. De har som hold ikke spillet super meget sammen, da Hallzerk ikke var med under Flashpoint turneringen. Der havde de Guardian inde som standin. De er nu alle ”samlet” igen. De har ikke spillet super Cs, dog har man tidligere på året presset selv samme Fnatic i 3 maps dog med nederlag, nu viste man i går, at man også kan vinde. De ligger #47 i verden og har uden tvivl niveauet til, at ligge bedre. Det kræver en masse pracc og kampe. De har folk på holdet der før har vundet alt og leveret fra øverste hylde hvad angår teams.

- Vitality har ikke været sig selv siden de sagde farvel til ”Alex” det er uden tvivl et hak i regnskabet de ikke har ham mere. I stedet har de hevet Misutaaa ind. Som lige nu slet ikke er på niveau med Alex, men regner de med, at han bliver. Vitality har i min bog kun leveret 2 flotte kampe de sidste 10 kampe. Det var mod Complexity, hvor man virkelig kom tilbage efter, at havde tabt første map. Men vinder kampen ved at rive CoL over på de næste 2 maps. Så har de for en måneds tid siden vundet 2-0 mod NIP, men derfra har det set svært ud i disse BO3 kampe. Deres map pool er simpelthen ikke bred nok. De laver en masse fejl indbyrdes og kommunikationen er bare ikke på plads endnu. Dette ses tydeligt når man rammer maps de bare ikke er hjemme på.

- DIG har en trio på holdet som vel kan slå alle på deres gode dage. Det er Forest, Get_Right & Hallzerk de ligger på 1.11, 1.06 & 1.16 i ratio, super flotte stats. Derudover har de Hallzerk på hele 1.30 i impact. Han er en spiller der er super offensiv med sin Awp. Han elsker, at være fremme på mappet og finde det ”first pick”. Ingen tvivl om han skal finde noget stabilitet, for han laver også mange fejl. Men her har vi uden tvivl fremtidens ”awp’er” super talentfuld og med et sindsygt aim. Forest & Get_Right står for erfaring men stadigvæk et godt niveau. Mange mente de skulle stoppe. Og har da også været på tale. Men som Forest udtalte”Hvorfor stoppe nu, når jeg fortsat elsker gamet og er sulten” Og det kan man vel kun give ham ret i. Han tror på dette Dignitas projekt. De kender hinanden ind og ud de 4 svenskere. Så kommunikationen og det hele sidder hvor den skal.

- Som allerede nævnt, så har Vitality fået en ny mand ind på teamet. Han har kun været der lidt over en måned. Det er hans første hold på dette niveau. Så alt er nyt for ham og han er virkelig kastet for løverne. Han er utrolig svingede og har mange flere dårlige maps end gode. Men sådan er det næsten for hele teamet. Det er kun Zywoo der leverer stabilt og godt. Så tager vi mand for mand, så er der ingen tvivl om DIG spillerne er på bedre niveau end Vitality er som det er lige nu.

- Map pool kan være rimelig afgørende. Jeg kunne sagtens se denne kamp gå hele vejen og derfor skal vi have et 3 map. DIG ser jeg lige nu bedre på 4/7 maps. Jeg forventer DIG vil ban Mirage og pick Nuke. Nuke er et map de spiller super habilt og sikkert. De føler sig hjemme på mappet og vinder 6/10 kampe på Nuke. Vitality kan godt spille Nuke de har bare tabt deres seneste 4 opgør på dette map samt de vinder kun 38% på 8 forsøg. Hvad Vitality vælger er mig en gåde. De har ikke spillet Vertigo længe. Dust2 er normalt et map de elsker at væge. Den ligger bare også godt for DIG. Plus Vitality ikke har vist godt spil på Dust2. Et alternativ kunne også være Inferno der har Vitality vundet deres seneste 3/4 kampe plus DIG har set lidt besværet ud. Så ender vi på Nuke, Inferno og Dust2 som afgørende. Så synes jeg hver angår form og map pool, at den godt kunne ligge til DIG. Dog nogle helt åbne maps alt i alt.

Hold øje med:

- Vitality er trods alt stadigvæk et klasse mandskab. 4/5 mand har stadigvæk spillet sammen i 100 år og en madpakke. Så de kender hinanden. De er trods den lille nedtur stadigvæk #9 i verdenen. Har stadigvæk vundet mod CoL, tæt kamp mod både NIP, OG & Astralis. De mangler bare det sidste når det kommer til en tæt BO3 kamp. De har niveauet til, at være et godt top 5 hold. Det kræver tid, men skal nok komme.

- Zywoo er uden tvivl holdets stjerne (Er vel i top3 over verdens bedste spillere) og ligger lige nu med 1.19 i ratio og 1.20 i impact. Han er den eneste lige nu som der leverer fra øverste hylde. Når det så er sagt. Så kan både Shox og Rpk gå amok. Det er spillere der normalt ligger over 1.0 i ratio og som regel leverer. De mangler lige nu selvtillid og ja måske mangler de lidt mere efter afklapsningen til Astralis. Men de må tage det positive fra kampen og komme i omdrejninger. Dette er en kamp som er vigtig, og som skal vindes.

- Map pool er for Vitality også vigtigt: De levere lige nu bedst på Inferno og Mirage. Mirage vil blive ban af DIG. Men derfra kan de godt spille en Dust2 & Nuke på deres gode dage (Dog lang tid siden) Så der er ingen tvivl om de maps vi kommer til, at se i dag taler for begge teams. Nok også derfor jeg ser denne Bo3 som HELT åben.Men igen rammer Vitality dagen, vil de også godt kunne slå et DIG hold på mange af de maps vetoen vil fremvise.

- Snakker vi om niveau så er der ingen tvivl om Vitality er mere stabile. Ved ikke om de som sådan har større top niveau end spillerne på DIG holdet. Men de rammer det flere gange end DIG gør. DIG bund niveau er super lavt, og de spiller noget super ringe cs når de rammer det. Så er det sådan en dag hvor DIG og Vitality spiller stabilt, så ser jeg DIG få en meget svær dag på kontoret.  Men rammer vi 2 teams som godt vil spille Cs så er denne kamp helt åben. For, at Vitality skal vinde kræver det, at det ikke kun er Zywoo der leverer. Shox og RpK bliver nød til, at være med. Hos DIG skal 3 mand være onfire for at drille Vitality.

Opsummering:

Et DIG hold der kommer med sindssyg meget erfaring samt en flot sejr mod Fnatic. Et hold der ikke har leveret super flot so far. Men som er et nyt team som lige skal finde melodien. De svinger i niveau, men rammer de den lige i numsen, så de uden tvivl et top mandskab. Mod et Vitality der har spillet lidt for meget Johnny Madsen. Men får de stemt guitarerne, så har de uden tvivl holdet til, at svæve igennem DIG. De har dog ikke vist niveau siden deres nye mand er kommet. Så det er 2 hold der leder efter lidt god musik og mere stabilt spil. Derfor ser jeg denne kamp HELT åben. Dog skal Vitality være favorit, da deres bundniveau bare er bedre end DIG. Samt de har en del flere kampe sammen.

Hvem der starter vetoen, det må i selv styre og bestemme. Det er jeg færdig med, at gætte på :-)

God kamp

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform
Feedback