18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Detroit Red Wings - Arizona Coyotes (2019-12-23 02:00) - Christian Dvorak: Over 0,5 Point

23. december 2019 kl. 01:00 - Ishockey, USA - NHL
22. dec. 2019 kl. 14:06 (Opdateret 23. dec. 2019 kl. 07:35) 22/12
67
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 58-42%
Betvalue: 107,30%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 1
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Natten til mandag rejser Arizona Coyotes til NHL´s absolutte bundhold Detroit Red Wings. Coyotes har efter nogle dårlige år fået opbygget et spændende hold, og blandt holdets talenter er Christian Dvorak, som netop har fået en ny spændende kædekammerat.

Det taler for:
- Dvorak har point i 18 af sæsonens 37 kampe, men med holdets tilgang af superstjernen, Taylor Hall, bør amerikaneren nu få yderst forbedrede betingelser for at lave point.

- Dvorak har nemlig fået Hall ved sin side i førstekæden, og sammen med den amerikanske skarpskytte, Phil Kessel, danner trioen en meget respektabel førstekæde for Arizona (20-13-4). Kæden har scoret i begge af de første to kampe sammen (1 point til Dvorak).

- Dvorak har måske kun lavet 1 point i de foreløbige 2 kampe med Hall, men det kunne sagtens være blevet til flere. Kæden har nemlig været rigtig godt spillende og skabt mange chancer.

- Hall gør ikke kun Dvoraks chancer for point bedre i 5-5, også i overtal er Dvorak en del af førstekæden med Hall, Kessel, den farlige Clayton Keller og den svenske back Oliver Ekman-Larsson.

- Detroit (9-25-3) har været elendige igennem hele sæsonen, og mandskabet lukker et hav af mål ind. Flest af alle på både hjemme- og udebane i denne sæson.

- Detroit er i elendig form med 13 nederlag i regulær tid i de seneste 15 kampe, heraf 8 af de seneste 9 hjemmekampe.

- Detroit er blevet ramt af skader på det seneste. Førstemålmand Jonathan Bernier, Frans Nielsen og holdets vel nok bedste offensive spiller Anthony Mantha er alle ude. Alle giver bedre betingelser for Dvorak. Berner er bedre end backup, Jimmy Howard, Nielsen er en vigtig del af Detroits undertalsspil, og da Detroit forventeligt matcher Arizonas førstekæde med sin egen af slagsen, vil også Manthas fravær øge sandsynligheden for Dvorak-point.

- Detroit var, i modsætningen til Arizona i aktion i går, da man tabte i Toronto med 1-4.

- Howard har været skadet i næsten en måned og fik først comeback i nat, da han spillede en AHL-kamp. Amerikaneren har haft en skidt sæson bag et dårligt forsvar.

Det taler imod:
- Dvorak har trods alt kun lavet point i under halvdelen af kampene i denne sæson, og amerikaneren er med 99 point i 213 NHL-kampe ikke just kendt for at være nogen offensiv maskine.

- Arizona lukkede 8 mål ind i sin seneste kamp. Måske vil holdet gå mere defensivt til værks i denne kamp.

- Arizona har været flyvende på udebane i denne sæson, men holdet er generelt noget ustabilt. Man har ikke vundet to kampe i træk siden den 6. december.

- Dvorak har kun lavet point i 1 af 5 kampe i karrieren med Detroit.


 

Arizona mangler førstekeeper Darcy Kuemper, Conor Garland, Niklas Hjalmarsson og Jason Demers.

Detroit er foruden de allerede nævnte skader uden følgende backs: Jonathan Ericsson, Trevor Daley og Danny Dekeyser.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback