18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Deborah Chiesa - Karman Kaur Thandi: 1

23. november 2021 kl. 13:30 - w25 - Ortisei - indendørs hardcourt
23. nov. 2021 kl. 00:10 (Opdateret 23. nov. 2021 kl. 20:21) 23/11
44
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i Italien.

Chance (1-X-2): 50-0-50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Chiesa spiller hjemme i Italien på et underlag hvor hun har mange nederlag i træk. Hun har dog tidligere bevist at hun kan håndtere det, og er overall 29-29 mod Thandi's 10-11.

Når Chiesa har været fit har det været nogenlunde, hvor hun fortrækker gruset. Når man ser hende spille ligner hun også en typisk grusspiller, men hun har stadigvæk noget godt kørende for hende. Hun kommer fra Portugal med et par sejre, og burde komme i fin tilstand til denne dyst.

Chiesa har på ingen måde en lige så god serv som Thandi, faktisk vil jeg sige at den kan være meget tvivlsom. Chiesa har tilgengæld et rigtig godt boldtouch, og er god til at holde bolden i gang i duellerne, hvor hun også har et par tricks i ærmet. Syntes hun ofte spiller med god fokus, og forventer hun vil have denne kamp.

Thandi er en langbenet inder som derfor kan være ubehagelig at modtage serv imod. Hendes sidste 3 events har været på indendørs, så hun er i højere grad inde i underlaget, hvor det er blevet til 2-3. Det er altid lidt tricky mod nogen som kan være dominerende i serv, for returspillet er det ligesom vi ser med andre af samme type, der får den en over nakken og så må det briste eller bærer. 

Problemet for Thandi er simpelthen hendes teknik der alt for ofte svigter. Selvom der kan være højt til toppen, kan hun også have de dage hvor alt går i nettet eller bliver høvlet ud af banen. 

Denne kamp kunne højst sandsynligt blive afgjort på Thandi's dagsform, det gør det dog ikke værre at Chiesa tidligere har fine meritter, og kommer med et par sejre fra sidste uge.

Markedet er lige nu 2,02-2,04 og står stille med Bet365 et stykke højere. Har faktisk ingen ide om hvad vej oddsene vil gå her, men syntes det er fifty fifty hvem der kommer ud på den rigtige side her.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback