18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Daria Snigur - Jessika Ponchet: 2

15. september 2021 kl. 10:30 - w60 - Caldas da Rainha
15. sep. 2021 kl. 00:18 (Opdateret 15. sep. 2021 kl. 12:02) 15/09
71
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i w60 i Portugal.

Chance (1-X-2): 53-0-47%
Betvalue: 105,75%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 0-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

Daria Snigur har skuffet lidt i år, efter at have startet som lyn og torden. Forventningerne er høje til den unge Ukrainer, og spillede også nogle fine kampe i Emiraterne og vandt en indendørs i Frankrig. Siden da har der kun været lidt positivt at hente på græsset, hvor hun også er tidligere junior Wimbledon mester. 

Når det kører for Snigur kan hun være et monster, med fin fart i benene og tunge slag. Omvendt er hun også en der kan falde helt igennem, så helt sikkert en der prøver at søge stabilitet i hendes spil.

På den anden side af nettet står vinderen af et mindre event i Portugal Jessika Ponchet. Hun var nede *5-6 15-40 mod Kulikova i finalen som havde haft en god uge, men tog så 8 partier i træk og lukkede dermed kampen. Hun havde tidligere været i finale i Portugal, hvor hun også tidligere i karrieren havde vundet titel, så tydeligvis et land hun befinder sig godt i. Trods tidligere at have berøring med det højere niveau, er hun gledet lidt ned i rækkerne, men viser stadigvæk højt niveau når chancen byder sig.

Ponchet server rigtig godt, hvilket er altafgørende for hendes kampe. Som jeg sagde sidst, syntes jeg hun er for henholdende, men hvis spillestil og selvtillid hænger sammen, må man forvente hun angriber denne kamp. Hun kan finde på at træde langt ind på 2 serverne, og har det ekstra plus et hun har vundet sine 7 sidste tiebreaks hvis kampen skulle nå til dette.

Der er nu gået et passende antal dage siden hendes sejr, så føler hun vil være godt stillet til denne kamp, kontra Snigur der kommer lidt uafklaret. Ingen tvivl om at Snigur har højere topniveau men også laver bundniveau, og pilen peger den rette vej for Ponchet.

Oddset har egentlig ligget stabilt på 2,25, men er begyndt at falde flere steder, hvor enkelte endnu ikke har fulgt markedet endnu.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback