18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Colorado Avalanche - New Jersey Devils: 1

Match center
14. december 2019 kl. 03:00 - Ishockey, USA - NHL
Pepsi Center
13. dec. 2019 kl. 12:26 (Opdateret 14. dec. 2019 kl. 05:31) 13/12
130
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 65-20-15%
Betvalue: 107,25%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert: 3-1
Bwin Spil nu hos Bwin

Colorado Avalanche i storform tager i nat imod et kriseramt New Jersey Devils i NHL, og alt tyder på en hjemmesejr.

Det taler for:
- Colorado blev af mange spået som en dark horse til Stanley Cup-titlen, da sæsonen begyndte, og holdet har da også leveret en glimrende sæsonstart med 20-8-3. Særligt på hjemmebane er holdet stærkt med 9-3-2, heraf 5-1-1 i de seneste syv hjemmekampe. Holdet er 7-0-1 i dets seneste 8 kampe totalt.

- Den gode sæsonstart er til trods for, at Colorado har været ramt af skader til nogle af holdets absolutte nøglespillere. Stjernerne Mikko Rantanen og Gabriel Landeskog samt den solide Matt Calvert har alle været ude i adskillige kampe, men er nu tilbage. 

- Omvendt har New Jersey haft nogle svære sæsoner i de seneste år, og i sidste sæson sluttede man tredjesidst i ligaen. Holdet er derfor under genopbygning og har som ventet fået en skidt start på den nye sæson med 9-16-5. 9 ud af 14 udekampe, inklusiv de seneste 3, er blevet tabt på 60 minutter.

- New Jersey ligner et hold, der allerede har givet op på sæsonen, og spørgsmålet om hvornår holdets superstjerne, Taylor Hall, bliver byttet væk virker til at tage en stor del af fokus fra spillet. Canadieren har en overgang været sendt ned i holdets tredjekæde, men er nu tilbage i førstekæden.

- New Jersey skiftede træner for et par uger siden, men med kun 1 point i de 4 kampe har trænerfyringen ikke haft den ønskede effekt.

- New Jersey kommer fra en kamp i Dallas, hvor holdet blev totalt udspillet i de to første perioder, men dog kun indkasserede 2 mål takket være godt målmandsspil fra Mackenzie Blackwood. Colorados offensiv er dog af en helt anden kaliber end Dallas´ med flest mål af alle hold i NHL i denne sæson. Colorados forwards er blandt de hurtigste og mest dynamiske i ligaen, og jeg forventer, at de bliver en stor udfordring for Devils´ backs.

- På skadesfronten ser New Jersey ud til igen at måtte undvære stortalentet, Nico Hischier, mens Colorado muligvis får førstemålmand, Phillip Grubauer, samt den højt scorende back, Cale Makar, tilbage til kampen.

Det taler imod:
- Kampene i NHL er næsten altid meget åbne, og får New Jersey det første mål, kan holdet få momentum. 

- Colorado har fået et par nye skader til vigtige spillere på det seneste. Erik Johnson er med sikkerhed ude, mens Cale Makar altså er tvivlsom. Grubauers mulige afbud er på papiret ikke den store svækkelse, da backup, Pavel Francouz, har været ganske solid i denne sæson. Colorado-forward, Colin Wilson, har været skadet siden slutningen af oktober og meldes fortsat ude.

- New Jersey har vundet 3 af de 6 seneste indbyrdes kampe mod Colorado. 2 af dem fandt dog sted på hjemmebane, og i Colorado har Avalanche vundet 3 af de 4 møder siden 2016.

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback