18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Colorado Avalanche - Edmonton Oilers (2019-11-28 05:00): Connor McDavid: Over 1,5 Point

28. november 2019 kl. 05:00 - Ishockey, USA - NHL
27. nov. 2019 kl. 15:40 (Opdateret 28. nov. 2019 kl. 07:55) 27/11
44
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 50-50%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Colorado Avalanche tabte i sidste uge stort til Edmonton Oilers, der blev ledt an af kaptajnen, Connor McDavid, der ved den lejlighed lavede hele 6 point. Jeg tror på, at megastjernen igen kan drille Colorado.

Tror man på, at McDavid kan gentage sit hattrick mod Colorado, kan man få odds 32 hos Nordicbet, hvilket jeg finder særdeles interessant. 

Det taler for:
- McDavid er verdens bedste spiller, og med sin ufattelige fart og hurtige hænder er han umulig at holde nede på sine gode dage. Det viste han med 3 mål og 3 assists mod Colorado den 15. november.

- McDavid har været over grænsen i 5 af sine seneste 7 møder med Colorado (7 ud af 12 i alt).

- McDavid har 47 point i 26 kampe i denne sæson, og ingen kommer i nærheden af canadierens 21 overtalspoint.

- At dække op for modstanderens powerplay er blandt Colorados største problemer. Holdet har ligaens 4. dårligste undertalsprocent på hjemmebane og har tilladt 8. flest mål i undertal i alt. I november er det endda kun New York Rangers, der har tilladt flere undertalsmål end Avalanches 12.

- Colorado har tilladt et liga-gennemsnitligt 3,00 mål pr. kamp i hele sæsonen (3,20 i november).

- Colorados mest benyttede back, Erik Johnson, er stærkt tvivlsom til opgøret efter at have modtaget en hård tackling i holdets seneste kamp mod Toronto.

Det taler imod:
Colorado vil med alt sandsynlighed have Pavel Francouz på kassen, og selvom tjekken er relativt ny i NHL, har han fået en stærk start på sæsonen. Francouz vogtede ikke buret i holdenes seneste møde.

- McDavid har trods sine fænomenale evner kun lavet mindst 2 point i 12 af de 26 foreløbige kampe.

- Colorado er et meget svingende hold, men har sine bedste resultater på hjemmebane i denne sæson.

- Alle kender McDavids evner, og derfor vil Colorado naturligvis have et ekstra øje på nummer 97.Edmonton mangler andencenter, Ryan Nugent Hopkins, hvilket vil lægge et ekstra pres på McDavid til at levere målene. 

Colorado har som sagt Erik Johnson tvivlsom, mens de offensive stjerner, Gabriel Landeskog og Mikko Rantanen er ude med skader. Matt Calvert og Colin Wilson er også ude for Avalanche. 

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback