18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Carolina Hurricanes - Arizona Coyotes (2020-01-11 02:30) - Phil Kessel: Under 2,5 Skud på mål

11. januar 2020 kl. 01:30 - Ishockey, USA - NHL
10. jan. 2020 kl. 10:19 (Opdateret 11. jan. 2020 kl. 07:51) 10/01
37
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 40-60%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1
Unibet Spil nu hos Unibet

Vi er nu nået til over halvvejspunktet i denne NHL-sæson, og natten til lørdag spilles tre kampe. En af disse er Carolina Hurricanes´ (25-16-2) hjemmekamp mod Arizona Coyotes (25-17-4), og på sidstnævnte har den tidligere målmager, Phil Kessel, fået en mere assisterende rolle.

Det taler for:
- Kessel har tidligere været blandt NHL´s bedste målscorere og har scoret mindst 30 mål i seks forskellige sæsoner. Denne sæson spiller amerikaneren så for første gang for Arizona Coyotes, og her er han modsat tidligere ikke længere en del af de to bedste kæder. Det koster især på amerikanerens mængde af istid.

- Kessel har været under grænsen i 9 af de seneste 12 kampe. I alt har det været tilfældet i 29 af amerikanerens 46 kampe i denne sæson, hvor det blot er blevet til 9 scoringer. Kessel er på vej til en sæson med omkring 200 skud, det laveste antal i karrieren siden hans rookiesæson i 06-07.

- Kessel spiller i tredjekæden med Derek Stepan og Lawson Crouse, og i de seneste tre kampe er de tre spillere bare nummer 226, 243 og 288 i skudforsøg i NHL. Kæden har faktisk scoret en del mål, men de er ikke særlig dominerende i 5-5.

- Kessel er blot nummer 11 på Arizonas interne liste over skud forbi mål siden den 1. december. Wingens få skud skyldes derfor ikke, at han bare skal have indstillet sigtekornet. De skyldes nærmere, at kvantiteten bare ikke er der.

- Carolina er ikke gæstfrie. Hurricanes nemlig de hold i NHL, der har tilladt færrest skud på hjemmebane. Både set over hele sæsonen og siden den 1. december. Dette er langtfra tilfældigt, da holdet er blandt de bredest besatte i hele ligaen. Hurricanes har måske ikke de helt store stjerner, men alle holdets kæder er habile.

- Carolina tager relativt mange udvisninger, men Kessel har blot 0,5 powerplayskud pr. kamp siden 1. december. Tre holdkammerater har gjort det bedre.

- Arizona spillede, i modsætningen til Carolina, i går. Træthed kan blive en faktor.

Det taler imod:
- Kessel er stadig en vigtig del af Arizonas første powerplaykæde. Tager Hurricanes mange udvisninger, har Kessel bestemt muligheden for at få et ekstra skud eller to.

- Kessel har stadig et godt skud, så får han mulighederne for at bruge det, så er der alt mulig grund til det.

- Kessel har været over grænsen i hele 28 af de 50 kampe, som han har spillet i karrieren mod Hurricanes. Ingen af dem har dog været for Coyotes.


 

Hurricanes er skadesfrie.

Coyotes mangler begge deres to bedste målmænd, Antti Raanta og Darcy Kuemper, mens også backen, Niklas Hjalmarsson, er ude med skade. 

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback