Annonce

Callum Smith - Erik Skoglund: Smith w/ KO, TKO el. disq

16. september 2017 kl. 22:00 - Boksning
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 63%
Betvalue: 103,95%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Main event i Liverpool. Supermellemvægt. Smith bør have et klart overtag fra start. Skoglund er en solid fighter uden deciderede svagheder, men han er ret uprøvet og har ikke bokset på så lav vægt, så han bør få svært ved at håndtere Smiths power og body work over tolv runder.

Derfor skal du spille den:

 • Smith har formentligt en klar fordel rent teknisk, så han bør kunne dominere kampen fra start.
 • Smith besidder glimrende power i begge hænder. Han kan tage sin modstander ud med et slag.
 • Smith bør uden sammenligning være den største puncher, som Skoglund har mødt i karrieren.
 • Smith er hurtigere på hænder og fødder, så Skoglund bør få svært ved at undvige hans angreb.
 • Smith er en fremragende body puncher, som kan slide sine modstandere op sent i sine kampe.
 • Skoglund er stadig uprøvet på højeste niveau. Det er uvist, hvor stærk hans kæbe egentligt er.
 • Skoglund har aldrig kæmpet ved så lav en vægt før. Det er muligt, at hans cut har været svært.

Det skal du holde øje med:

 • Skoglund har absolut intet at tabe i denne kamp. Ingen har særligt store forventninger til ham.
 • Skoglund er en ubesejret fighter med stor selvtillid, så han kommer ikke for at lægge sig ned.
 • Skoglund har ikke nogle deciderede spidskompetencer, men han er bundsolid på alle områder.
 • Skoglund er tidligere letsværvægter, så det er muligt, at hans naturlige styrke kan hjælpe ham.
 • Smith behøver ikke tage nogle unødvendige chancer for at afgøre kampen, hvis han er ovenpå.

Argumenter i kursiv: De punkter, som jeg mener bookmakerne især overser/fejlvurderer.

Odds

OBS: Jeg finder kun værdi på dette spil hos Betsafe og Nordicbet. Til sammenligning med dette spil giver 888Sport og Unibet blot 1,44 på det samme udfald, Bet365 giver 1,50, Danske Spil giver 1,52, mens Betfair Sportsbook giver 1,53, hvilket er under min chancevurdering.

Callum Smith er enorm favorit overalt på markedet. Bet365 giver 1,03 på en engelsk sejr, 888Sport, Betfair Sportsbook, Bwin og Unibet giver 1,04, Danske Spil giver 1,05, mens Betsafe og Nordicbet giver 1,09. En toneangivende bookmaker uden dansk licens giver 1,04 på Smith. Jeg er overrasket over, at Smith bliver regnet som så stor favorit hos bookmakerne. Jeg er dog ikke synderligt uenig i deres vurdering af kampen. Min chancevurdering ligger omkring 88-4-8, så jeg finder ingen værdi på et vinderspil.

Jeg ser Smith som et specielt talent, der meget vel kan blive verdens bedste supermellemvægter en dag. Han vil tage et stort skridt i den rigtige retning, hvis han kan vinde World Boxing Super Series. Turneringen tæller bl.a. Groves og Eubank, så dette bliver ikke nemt. Jeg tror dog ikke, at Smith får problemer allerede i første runde mod Skoglund. Svenskeren er en solid fighter, men jeg ser ham ikke have nogle deciderede spidskompetencer. Han besidder hverken stor power og speed i forhold til de bedste i divisionen. Derudover er det uvist, hvordan han ser ud på supermellemvægt. Alle hans kampe har været i højere vægtklasser, så han kan have et svært cut.

Smith er en sublim tekniker, som har vist stor power indtil videre i sin karriere. Han er meget præcis på hænderne, og hans kropsarbejde er formentligt det bedste i hele divisionen, nu hvor Jack er rykket op til letsværvægt. Hvis Skoglund har haft problemer med vægten, hvilket er muligt, kan dette blive udnyttet af englænderen. Hvis ikke, bør Skoglund stadig få svært ved at gå fuld tid. Det er uvist, hvor stærk hans kæbe er, men selvom han skulle kunne håndtere Smiths power, så får han næppe lov til at gå tolv runder, hvis det bliver så ensidigt, som de fleste forventer. Smith lander nemlig ofte meget i sine kampe. Jeg tror, at Skoglund ender med at blive slidt op, da han næppe har den fornødne speed på hænder og fødder til at undgå størstedelen af Smiths angreb.

Callum Smith

England

27 år (23. april 1990)

22-0, 17 KO

Ortodoks

Højde 191 cm.

Rækkevidde: -

Vægt: 76 kg.

Callum ”Mundo” Smith er tidligere BBBofC- og EBU-mester i supermellemvægt og er rangeret som nummer fem i divisionen hos The Ring. Han har bl.a. besejret Patrick Mendy, Ruben Eduardo Acosta, Vladine Biosse, Nikola Sjekloca, Christopher Rebrasse, Rocky Fielding, Hadillah Mohoumadi og Luke Blackledge.

Erik Skoglund

Sverige

26 år (24. maj 1991)

26-0, 12 KO

Ortodoks

Højde: 186 cm.

Rækkevidde: -

Vægt: 76 kg.

Erik Skoglund er tidligere EBU- og IBF Inter-Continental-mester i letsværvægt. Han har endnu aldrig bokset på supermellemvægt, så han er ikke rangeret i divisionen hos The Ring. Han har bl.a. besejret Luke Blackledge, Lorenzo di Giacomo, Lolenga Mock, Stefano Abatangelo, Glen Johnson, Derek Edwards, Ryno Liebenberg og Timy Shala.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app
Feedback