18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cagla Buyukakcay - Martina Di Giuseppe : 2

9. september 2021 kl. 18:30 - w60 - Montreux - grus
9. sep. 2021 kl. 17:53 (Opdateret 9. sep. 2021 kl. 21:28) 09/09
15
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 spillere med negativrekord på grus i år.

Chance (1-X-2): 49-0-51%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Det er lidt overraskende at Buyukakcay har været så dårlig i år som hun har. For et år eller 2 tilbage, var hun en der gik dybt i alle turneringer, og lignede en der var klar på spring til det større. Det har dog været med hovedet ned ad i år, og har ikke kunne strikke 2 sejr sammen. Hun har ellers en fantastisk defensiv og god spil forståetlse, og er utrolig svær at ryste af i kampe, hvor hun tit er set komme fra baghjul for at vinde.

Giuseppe som er jævnaldrende med dagens modstander, har heller ikke rørt meget på sig i år. Før Maj tabte hun alt, men her på den anden side har hun kunne vinde og forbedret sit spil, uden at det har udmøntet sig til det store. Hun slagtede B. Turati i første kamp, og virkede til at have sigtekornet indstillet rigtigt. Så hende i kamp mod Alves i Juli måned, hvor hun gik i stå, og måtte i 3 sæt, men meget god beskrivelse på hendes spil for tiden. Der er lidt mere power over Giuseppe, men bevæger sig på ingen måde lige så frit som Buyukakcay.

Markedet er enig om at Buyukakcay skal være svag favorit, med en svag løbende stigning på Giuseppe. Jeg er lidt i den anden lejr, og vil først gøre Buyukakcay favorit når hun har bevist det på banen. Formmæssigt er det Giuseppe med svagt plus op. De begge mødte f.eks Zakharova indenfor den sidste måneds tid, Buyukakcay tabte 6-7 6-7 og Giuseppe vandt 6-4 6-4.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback