18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brooklyn Nets - Toronto Raptors: 2

Match center
13. februar 2020 kl. 01:30 - Basketball, USA - NBA
Barclays Center
12. feb. 2020 kl. 17:24 (Opdateret 13. feb. 2020 kl. 03:53) 12/02
25
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Raptors fortsætter rekordstimen

Chance (1-X-2): 32-5-63%
Betvalue: 105,84%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert: 101-91
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Toronto Raptors har vundet 15 kampe i streg, hvilket er hold rekord. Toronto spiller rigtig flot basketball, i begge ender af banen, hvilket viser sig i hvor kontinuerligt de spiller godt. De har en god bredte og kan derved være svære at stoppe.

Nets er stadig uden Kyrie, som har været skadet i et stykke tid. Meget af deres angreb afhænger af Spencer Dinwiddie, samt hans sammenspil med DeAndre Jordan og pick&roll spillet. De er dog ikke særlig gode i forsvarsenden.

Serge Ibaka er tvivlsom til kampen, det øger selfølgelig chancerne for sejr, hvis han klarmeldes. De er samtidig også uden Gasol, så de kan være ramt på center positionen, er noget man skal være opmærksom på.
Mener dog som hold, at Toronto har nok størrelse, til at kompensere for eventuel skade til Ibaka. 

Toronto er bare et hold, som spiller rigtig solid og struktureret basketball, med flere spillere der kan score 25 + i Van Fleet, Pascal Siakam og Kyle Lowry. 

Nets uden Kyrie har lignet et hold, som tager dem så langt som Dinwiddie kan tage dem, hvilket jeg ikke mener er langt nok, i denne kamp. 

Note: Som nævnt kan det have afgørende betydning som Ibaka bliver klar. Med ham vurdere jeg at oddset falder, så jeg tager risikoen inden, da jeg føler de sagtens kan slå dem, uden ham også.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback