18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Benfica - Zenit St. Petersburg: Over 2,5 Mål

Match center
10. december 2019 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Estadio da Luz    Antonio Mateu
9. dec. 2019 kl. 19:04 (Opdateret 10. dec. 2019 kl. 22:53) 09/12
504
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Benfica tager imod Zenit i sidste runde i Gruppe G, hvor begge hold skal bruge en sejr.

Chance (Over-Under): 58-42%
Betvalue: 106,14%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 3-0
Unibet Spil nu hos Unibet

Der er lagt op til en åben kamp i Gruppe G, hvor Benfica tager imod Zenit - Zenit skal bruge en sejr for at holde Lyon bag sig i kampen om 2. pladsen i gruppe og videre avancement til CL-Playoff - Benfica skal derimod også bruge en sejr for at være inde i spillet til 3. pladsen i Gruppen og avancement til EL-Playoff.

Det taler for spillet:

Ingen af holdene kan bruge uafgjort til noget - Da Leipzig allerede har sikre sig avancement fra gruppen, forventes det at de spare flere profiler deres sidste kamp mod Lyon - Zenit skal derfor ud og have sejr mod Benfica for at være sikker på at gå videre. 

Benfica har derimod mulighed for at redde en skuffende CL-sæson, hvor man ligger sidste i gruppen og allerede har udspillet sin chance i CL, men har en sidste cvhance for at redde lidt af sæsonen med avancement til EL-Playoff - Tager man en stor sejr mod Zenit, har man stadig en lille mulighed, så de kan spille frit i denne kamp, hvor et nederlag ikke ændre noget for dem.

Første kamp mellem de 2 hold endte med mange mål, hvor Zenit vandt med 3-1

Benfica har snittet 3,6 mål pr. kamp i deres CL-kampe i denne sæson - Zenit er lidt lavere på 2,6 mål i snit, men stadig et snit over linien. I den russiske ligaen ligger Zenit også meget tæt på linien med gennemsnitligt 2,4 mål pr. kamp - I den portugisiske liga ligger Benfica også over linien med 2,9 mål pr. kamp i snit.

Benfica har 2 meget farlige målscorer i Carlos Vinicius og Pizza, som begge har lavet 9 mål i sæsonen - Samtidigt er Zenit også giftige på toppen med den store russer Dzuba med 11 mål i sæsonen og hans normale makker i angrebet Azmoun, som har lavet 7 mål.

Selvom det måske lyder underligt efter en dårlig CL-sæson, er Benfica faktisk et hold med stor selvtillid for tiden - Man topper den portugisiske liga suverent med 12 sejre i 13 kampe og 4 point ned til Porto på 2. pladsen - Man har faktisk ikke gået fra banen i den hjemlige ligaen uden en sejr siden august.

Hold øje med: 

Skulle der komme et hurtigt mål i den anden kamp i gruppen mellem Lyon og Leipzig, kan det gøre at Zenit vil spille mere sikkert og mere defensivt, da et X også vil være nok, hvis Lyon ikke kan vinde deres kamp.

Hold fra Rusland og Østeuropa er normalt bedre hjemme end ud - Zenit har dog scoret i alle deres udekampe i Europa i denne sæson.

Selvom det måske lyder underligt til så stor en kamp, så kan flere af Zenits spillere være gået på vinterferie mental - Man spillede den sidste kamp i den russiske liga i fredags og holder pause frem til Marts - Nogen af spillerne, måske specielt de udenlandske spillere glæder sig nok til at komme på ferie og komme væk fra Rusland i noget tid, så det kan være at manges energi og angrebslyst vil forsvinde i løbet af kampen.

Skader

Zenit forventes stadig at have den normale 1. målmand Lunev ude - Han har dog været ude i 10 kampe nu. Zenit må desuden se bort fra Malcom, Kokorin, Zuykov og Mammana

Hos Benfica er der største tab, at Rafa Silva er ude - Desuden er holdet uden Andre Almeida, Daniel Tavares og Mile Svilar

Forventet start-11

Benfica:
Vlachodimos; T. Tavares, Dias, Ferreira, Grimaldo; Pires, Taarabt, Pizzi, Cervi; Chiquinho, Vinicius

Zenit:
Kerzhakov; Karavayev, Ivanovic, Rakitskiy, Santos; Barrios, Ozdoyev, Kuzyayev, Driussi; Azmoun, Dzyuba

Kampen spiles i Lissabon, hvor der forventes godt vejr til kampen med vindstille og 16 grader.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback