18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

BATE Borisov - Neman Grodno: Over 9,5 hjørnespark

Match center
3. maj 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Hviderusland - Premier League
Borisov Arena
3. maj. 2020 kl. 01:04 (Opdateret 3. maj. 2020 kl. 18:38) 03/05
103
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

BATE - Neman Grodno

Chance: 47%
Betvalue: 103,40%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

BATE buldrede videre i onsdagens semifinale, hvor man slog Slavia 2-0, og er dermed finaleklar. Man er inde i en forrygende form med tre sejre og én uafgjort i fire kampe – man skulle dog have vundet den uafgjorte kamp. Modsat i starten af sæsonen er man begyndt at spille rigtig flot fodbold. Der bliver skabt mange chancer og mange hjørnespark, som resulterer i mål og vundne kampe. I gennemsnit har BATE spiller sig frem til seks hjørnespark, mens det er blevet til et snit på elleve, hvis modstander inkluderes.

Neman har gjort fin figur indtil videre med to sejre, to uafgjorte og et nederlag. Senest vandt man 3-0 hjemme mod Energetik, hvor man scorede tre mål på femten minutter. Generelt har Neman været fine til at skabe både chancer og hjørnespark. De har spillet sig frem til et snit på fem hjørnespark, mens det er blevet til et snit på ni, hvis modstander inkluderes.

Ingen nævneværdige fravær ift. dette spil.

BATE er med god grund stor favorit til denne kamp. De har fundet deres vante spil frem igen. Der forventes en kamp, som BATE vil stå for. Neman vil formentlig satse på kontra. Kommer BATE tidligt foran, kan dette spil godt komme lidt under pres. Omvendt har Neman tidligere bevist, at de godt kan være i stand til at skabe chancer og hjørnespark. Jeg mener, på baggrund af ovenstående, at Bet365 har prissat dette odds en anese for højt.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback