18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AVANT - Rooster: (AH: -1,5 Maps) 1

22. marts 2020 kl. 06:10 - ESEA MDL Season 33 Australia
21. mar. 2020 kl. 23:59 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 21/03
37
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

ESEA MDL Season 33 Australia

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 50-0-50%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Så har vi pakket kufferten igen, og taget en lille smule syd for Køge igen. Det er tur til endnu et kænguru besøg. Der spilles om, at komme i finalen mod ORDER - Som venter efter dagens kamp afslutning. Hungre AVANT efter, at få sin revanche mod ORDER, og ligger Rooster på lur til, at nappe finale pladsen fra dem? - Vi ser på det! 

Det taler for spillet:

- Vi ligger hårdt ud og med, at sige AVANT's map pool er MEGET stærkere end Rooster. Rooster spiller slet ikke dust2 - Det vil sige de vil ban dust2 det giver så AVANT frit  spil, tænker de vælger en Train, som Rooster heller ikke bryder sig om. Så stor fordel. Og skulle de vælge, at ban Nuke. Så ændre det ikke billedet.

- Da AVANT med højt sandsynlighed nok vil ban Vertigo, så giver det Rooster så, at vælge Overpass, trods AVANT ikke spiller Overpass meget, så spiller de en god omgang cs på lige præcis det map - Og vil sige Avant vil være 55% favorit til, at nappe den, hvis vi kommer der til. Skulle det blive Inferno, Mirage el Nuke - Så ser jeg endnu AVANT som favorit. 

- Vi har med et AVANT hold som havde en win streak på 13 før nederlaget til ORDER. Er vi lidt frække, så skulle AVANT havde haft været ude i 3 maps mod ORDER, men smed en kæmpe føring væk. Men tænker selvtilliden er høj og har læst på lektien. De kun ude på en ting, det at få den revanche mod ORDER og det kommer til, at gå udover Rooster

- Indbyrdes fører AVANT 5-1 - Sidste nederlag de havde var over 6mdr siden. 

-  Jeg mener helt afgjort bookmakerne sætter AVANT for højt op. Odds 1.30 på ren sejr? Holdene lå i gruppespillet 2 & 3 - Men top2 er særklasse for sig selv, også kommer de restrende 6 hold, hvor Rooster ligger. 

- AVANT spiller noget aggressiv og interessant CS(Plejer) - Der er fart på crosshair og de support spillere de har til, at hjælpe stjerne spillerne sterling og ofnu er klasser for sig selv. Deres stats siger over 1.0 i ratio. Holdet ligger #72 som lige nu er meget sigende. Rooster ligger #103 og mener bestemt ikke de har til mere end det. De har spillere til mere, men den tager vi senere.

- Så snart Rooster møder hold som ligger som AVANT gør, tager de aldrig map el vinder. Dette er en info, at have med i baghovedet.

Hold øje med:

- Rooster har nogle giftige unge fyre på holdet. ju1ces & chelleos har et helt tosset top niveau, men kræver også de rammer det for, at deres hold kan få en chance. Vi har en ratio at gøre som hedder 1.27 & 1.15. Så de to herre skal der passes på. 

- Rooster er ikke et dårligt hold, som skrevet højere oppe. De blev 3'er i gruppe spillet. Og er i Consolidation final, så selvfølgelig kan de ramme tasterne. 

- Men igen må jeg bare komme ind på, de har ikke en stærk nok map pool, og de maps hvor de er stærke, der er modstandere bare 10-15% stærkere.Det betyder selvfølgelig ikke de, ikke kan hive et map. Kan bare ikke se hvilket map det skulle være. Men pas på.

- Rooster vinder massere af kampe, det er bare ikke mod hold der er bedre end sig selv, men derfor er selvtilliden til stede.

Alt i alt, så ser jeg det brede map pool som blive afgørende her, individuelt er AVANT stærkere end dagens modstander. Derfor skal det med, at Rooster har nogle gifte herre. Der vil med næsten garanti blive spillet et map som Rooster more less aldrig spiller. Det er grunden til min måske halvhøje værdisætning i en 50/50 - Men AVANT map pick sætter jeg på de vil vinde 9/10 gange. Og Rooster map pick bliver et AVANT med garanti også kan spille, derfor ser jeg dem også som favorit der. måske 60/40. Held og lykke til alle! Lad Australien blive stort igen, BANG BANG til alle!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback