18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AVANT - ORDER: 2

21. marts 2020 kl. 06:10 - ESEA MDL Season 33 Australia
20. mar. 2020 kl. 23:50 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 20/03
37
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

ESEA MDL Season 33 Australia

Chance (1-2): 52-48%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Toppen af kransekagen som skal i kamp, de 2 absolutte bedste teams mødes i en total 50/50 kamp i min bog! Dog ser jeg værdi i ORDER, som jeg tror vinder, og hvor oddset er for højt i min bog:

Vi ser nærmere på, hvorfor jeg mener, at ORDER snupper denne kamp om Australien og Operahuset! 

Det taler for:

- ORDER har positiv winrate mod AVANT, de har vundet 10 og tabt 8.(#1)

- ORDER har en bredere mapppol, de kan spille alle maps udover overpass som de gerne vil ban, hvis de kan komme til det. AVANT har 3 maps, de gerne vil undgå. Dette kan være en stor fordel til ORDER, da man kun kan ban et map af gangen ( :-) ) 

- ORDER har stor erfaring fra 2 spillere, som har spillet i større teams, end alle mand til sammen(Begge hold inkl) . Vi har USTILO som har tørnet ud for Renegades, som spillede fremragende da han spillede der. Vi har Rickeh der også har været lidt rundt. 

- Som skrevet før i andre analyser, så har ORDER en farlig trio, og er bakket op af 2 gode support players. Der ser vi, hvis jeg er lidt fræk kun en 2 mand fra AVANT som virkelig har RAW talent. (Ofnu og sterling)  De har dog også BL1TZ der skal passes på.

- Falder sterling el ofnu helt igennem, så får jeg svært ved, at se AVANT hive sejren her. 

- Jeg tror drengene fra ORDER sulter efter, at få revanche for seneste 3-0 nederlag(#2)

- Vi har med et team af gøre der alle snitter over 1.0 i ratio. 

- Personligt tror jeg, vi vil se et aggressivt ORDER team komme ud med 100 i timen, det HAR AVANT haft svært ved, at lukke ned for før.

Hold øje med:

- AVANT har IKKE tabt i 13 kampe, det vil sige de 13-0

- AVANT er et klasse hold (I denne sæson nr2 efterfuldt af ORDER) dog med 1 nederlag ligesom deres modstander.

- AVANT har for tiden grebet på ORDER, så de går selvfølgelig ind til dette matchup med hovedet højt(De spiller som regel tætte maps)

- AVANT har nogle erfarne gamle gutter på holdet, der plejer at ramme et godt niveau, så de kan støtte deres unge stjerner.

#1 Sidste sejr til ORDER ligger dog tilbage i Januar, AVANT har spillet fremragende og haft momentum de seneste 6 maps, dog skal det sige det er MEGET tætte maps de fleste af dem. 

#2 ORDER tabte sidste bo3, dog blev første map default, da de avancerede som første team og derved havde et 1-0 lead. De 2 andre maps blev vundet af AVANT, dog var det 2 meget tætte maps, ene map røg i overtid.

Dust2, Train og Inferno er de maps de 2 teams gerne spiller tit mod hinanden. Bliver det de 3 maps, så hælder jeg mod AVANT, men jeg forventer nu, at ORDER banner D2 også kunne vi ende på en Mirage el Nuke i stedet. Bliver det, det. Så ser jeg ORDER som favorit efter 2/3 maps.

Alt i alt, dette er i min bog absolut en 50-50 kamp, jeg ser dog værdi i ORDER. Og ja har givet AVANT 52 procent, de får 2 mere end ORDER pga formen og indbyrdes.

Forventer en MEGET lige kamp, dog med ORDER som sejrherre og derved kan tage en Foster's lager på min regning! SKål og BANG BANG lykke til alle! :-)

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback