18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ash Barty - Jill Teichmann - vinder Teichmann sæt: Ja

22. august 2021 kl. 20:05 - WTA - Cincinnati - Hardcourt
22. aug. 2021 kl. 19:26 (Opdateret 23. aug. 2021 kl. 00:19) 22/08
22
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Sen berøring af aftenens finale.

Chance: 44%
Betvalue: 104,28%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Efter at have set uddrag fra alle Teichmann's kampe, syntes jeg især kampen mod Bencic var imponerende. Hun er 4-0 over top 10 spiller i år, og får nu mulighed for at vinde over verdens bedste tennisspiller i sin største finale nogensinde.

Teichmann der historisk har været bedst på grus, kom lidt ud af ingenting i denne turnering, men står fortjent i finalen. Den venstrehåndet Schweizer spiller egentlig meget det samme spil som Barty. Hun server fantastisk, og kører med gode procenter på 2 serv. Hun har en god defensiv, og et godt riv i sin forhånd. Hun er utrolig bevægelig på banen og spiller med stor variation i sit spil.

Barty har mod Krejcikova og Kerber vendt et break til sæt sejr i 2 sæt, og mod Watson var hun ret beset 2 point for at tabe 2 sæt. Når det er sagt har hun været lige så god som hun ofte er, og gør til tider sine modstandere til statister. Har aldrig forstået hvordan hun kunne serve så godt, hvor hun ofte snitter over 80% vundne 1 server. Hun kan alle typer slag, men mest de vindere hun kan lave fra neutrale positioner, og hendes slice spil som kan benyttes som aflastning- angrebs- forsvarsslag er imponerende.

Tænker altid på den Barty jeg ofte så i små itf events i Østen tilbage i tiden, hvor man prøvede finde en modstander hun kunne tabe til. Man må helt sikkert tænke at Barty er cool i disse situationer, og Teichmann må været lidt beæret over det hele, men syntes Teichmann selv udviser en coolness som gør at jeg tør gå med hende.

Ser frem til om Teichmann kan få lov til at være lige så dominerende i sine servepartier, som hun har fået lov til tidlige. Som Teichmann selv udtalte, har hun nu slået et par hardhittere, og skal nu spille en anden form for tennis, hvilket hun så frem til, hvilket hun vel skal sige.

Barty har tidligere vist små udfald i denne turnering, og er ikke uovervindelig, men for meget at tro at Barty ikke burde vinde denne her. Jeg går med at Teichmann kan tage 1 sæt fra verdensetteren.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback