18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Anna-Lena Friedsam - Alison Van Uytvanck: 1

Match center
29. september 2021 kl. 09:35 - Tennis, WTA | f
Center Court
29. sep. 2021 kl. 01:33 (Opdateret 29. sep. 2021 kl. 11:34) 29/09
61
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 kvinder der gør det godt på indendørs

Chance (1-2): 35-65%
Betvalue: 119,00%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert: 1-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

Friedsam har haft et dårligt år. Hun har vundet få kampe hist og her, men har tabt flere kampe end vundet i år. Hun har altid været god på de hurtige underlag, men desværre for hende glippede græsset for hende.

Friedsam er lidt af et skur, og har overarme som vi andre har lår. Rammer hun banen er hun utrolig svær at bryde, men det har ikke været tilfældet for hende længe. Hun kommer fra en 3 sæt sejr over Radionova, som selv er udemærket på indendørs, men det var ikke overbevisende for hende. En sejr kan flytte bjerge, og trods der på den anden side står en af de sidste års bedste indendørs spiller, er det også en spiller der har ramt et lavt niveau længe, så føler næsten at de er ligestillet.

Van Uytvanck fik reddet lidt af sin sæson med titel på græs. Hun tabte klart første kamp i Luxembourg, og vandt relativt knebent mod lokal modstand, så heller ikke meget positivt for hende. Første kamp kan dog altid være svær, og kommer trods alt med en double titel fra Luxembourg, som vi så i dag ikke hjalp Minnen i de afgørende situationer. Hendes procenter skuffede også lidt i dag, og har været ramt er skader, så forventer slet ikke hun er hvor hun selv ønsker.

Ligesom Friedsam kan Van Uytvanck være endnu mere uhyggelig når hun rammer niveauet. Hun er en notorisk god indendørs spiller, men tvivlen er stadigvæk om det er nok for hende.

Oddset har været nedadgående på Friedsam siden det åbnede.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback