18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Anhelina Kalinina - Anett Kontaveit : Kontaveit vinder og over 18,5 partier

29. oktober 2021 kl. 15:00 - WTA - Cluj-Napoca - indendørs hardcourt
29. okt. 2021 kl. 01:08 (Opdateret 29. okt. 2021 kl. 16:23) 29/10
34
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kvarfinale i Rumænien

Chance: 46%
Betvalue: 101,20%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Vi slutter af her i Rumænien hvor den varmeste spiller på WTA touren, tager imod den tidligere varmeste spiller på itf touren. Der burde være klasseforskel og Kalinina har ikke været god siden hun kom ind i top 100 i sommers. Nu er det hele på indendørs hvor Kontaveit udbygger sin sejrsrække fra dag til dag, men her imod en spiller der har godt fat på underlaget.

Krunic og Uytvanck som hver for sig har været gode på indendørs, skulle Kontaveit bruge 21 og 19 partier imod. Man kan sidde og gisne om hun bare bliver ved, og det gør hun umiddelbart da der er en gulerod for enden af regnbuen. 

Kalinina slog en flad Kasatkina i sidste uge i Rusland klart, hvilket måske ikke var så tilfældigt. Hun kunne kun følge med Alexandrova i 1 sæt, men russeren havde også noget at skulle bevise. 2 partier mod Kerkhove og 4 mod Friedsam kan give nogle blandet signaler, da begge de modstandere har set bedre dage. Hun har en fin indendørs statistik og har den hårdhed i sig der skal til, for at puste lidt liv i denne kamp.

Grundlæggende bliver det en Kontaveit sejr, det bekymrende for hende i dag var, at de eneste 2 partier hun så breakbold imod sig blev hun også brudt. Jeg tror på Kalinina ikke falder sammen i denne kamp og,giver det et skud, hun har vel ikke noget at tabe her, og har måske fået den lille vind der kan sætte vind i sejlene igen for hende.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback