18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Angelique Kerber - Leylah Fernandez: Kamp: Kerber bryder under 4,5

Match center
5. september 2021 kl. 22:00 - Tennis, USA - Grand Slam |
Louis Armstrong Stadium
5. sep. 2021 kl. 12:03 (Opdateret 6. sep. 2021 kl. 00:09) 05/09
87
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kan Fernandez holder det gode momentum i sine servepartier?

Chance: 45%
Betvalue: 106,65%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Kerber som har været mere end solid siden græssæsonen, skal nu tage broden af den snart 19 årig Fernandez.

Kerber ser ofte god ud i returspillet, og er i denne turnering gået over linjen i alle 3 kampe, med præcis 5 breaks. 2 af dem har været 3 sæts kampe, og den sidste var mod Kalinina som endnu ikke har fundet sin form igen. Det er en svær linje at nå, hvis der F.eks kun er 1 break i 1 sæt, medmindre den går i 3 sæt.

Fernandez er gået under linjen i alle sine 3 kampe, med 2 mod Konjuh, 1 mod Kanepi, 2 mod Osaka. På trods af den hårde kritik Osaka får for tiden, er det ret vildt at gå igennem med kun 2 breaks imod sig. Siden 1 sæt mod Konjuh, har hun mere eller mindre haft styr på egen serv. Hun kan være suveræn og køre et parti sikkert hjem, men kommer desværre for hende stadigvæk i for mange breakbolde imod sig, som hun indtil videre har været god til at fjerne igen.

Det er svært at vurdere hvor Fernandez er mentalt efter sidste kamp, da det hurtigt kan blive hverdag igen mod en genopstået Kerber, der bare har været bundsolid i lang tid nu.

Fernandez har reddet omkring 75% af sine 23 breakbolde, og Kerber set på hendes 3 sæts kampe, har tager 53% af sine 19 breakbolde hun har tilspillet sig. Spørgsmålet er om Fernandez af klar til at håndtere denne opgave på den helt store scene, hun har i hvert fald fået et godt rygstød fra kampen mod Osaka.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback