18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Anastasia Zakharova - Astra Sharma: 1

19. september 2021 kl. 11:00 - WTA - Ostrava - indendørs hardcourt
19. sep. 2021 kl. 01:16 (Opdateret 19. sep. 2021 kl. 12:34) 19/09
63
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kval finale i Tjekkiet

Chance (1-X-2): 42-0-58%
Betvalue: 105,84%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert: 2-0
Unibet Spil nu hos Unibet

Det var egentlig ikke en kamp jeg ville berøre, men 1 bookmaker hænger med odds i forhold til resten af markedet.

Sharma har potientiale til mere end hvor hun ligger nu. Grus har hun styr på, hardcourt er også ved at være der, også via hendes år med College tennis. Græs kom hun nogenlunde ud af, og nu mangler der bare indendørs som endnu ikke er et kapitel i hendes tennis liv.

jeg syntes altid hun virker intimiderende via hendes flotte fysiske statur. Hun er kraftfuld og kan serve godt når det kører for hende, hun mangler bare at kunne kanalisere sin power til bedre output på banen. Teknisk syntes jeg hun er under mange andre, og så ser jeg ikke hendes spil være skræddersyet til indendørs, med undtagelse af hendes gode serv der kan skabe nemme point. 

Zakharova kom ud på den rigtige side mod Peterson, selvom hun flere gange i 1 sæt virkede til ikke at kunne komme over målstregen. Hun spillede et eminent 3 sæt, og hvis hun nogenlunde kan beholde det flow i sit spil, står hun med gode kort til dette opgør.

Sharma debuterede på underlaget tidligere på ugen mod vores danske Tauson, og alt andet en lige må Sharma tænke mindre om det nederlag, nu da Tauson ramte finalen i Luxembourg. Sharma kørte med voldsomme procenter i dag mod den unge grusmester Ruzic, men spillede ikke en fejlfri kamp.

Jeg mener stadigvæk at dette underlag er Zakharova's land, og Sharma mangler at bevise at hun også kan denne disciplin.

Oddset har ikke fundet sit lay endnu, men ligger ca. imellem 2,25-2,37 de fleste steder og svinger lidt op og ned. Endnu en gang må man forvente at oddset kunne stige en smule, men det odds Unibet holder er nu allerede spilleværdigt.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback