18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Alison Van Uytvanck - Lesia Tsurenko: 1

Match center
9. november 2021 kl. 11:40 - Tennis, WTA | f
Court 1, TipsArena Linz
9. nov. 2021 kl. 09:57 (Opdateret 9. nov. 2021 kl. 12:46) 09/11
22
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i Østrig

Chance (1-2): 57-43%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 2-0
Unibet Spil nu hos Unibet

Oddset er steget markant på Uytvanck. Selvom Uytvanck gjorde sit i går, og afgav kun 1 sølle parti over en hel kamp mod Kraus. Tsurenko fik dog endelig den store sejr hun havde fortjent, efter næsten at have gjort rent bord mod dem hun skal slå over flere uger.

Tsurenko virker til at bygge mere og mere på, men jeg føler dig stadigvæk hun har sin begrænsning, som man så mod Peterson i Cluj. Jeg tænker samme begrænsning kommer til at vise sig i dag, selvom jeg egentlig hellere vil have at hun gik videre.

Uytvanck vandt i Kasakhstan men har ikke bevist det store endnu. Kasakhstan var lidt billigt købt, og hun har mange gange deltaget her i Østrig, med 1 semifinale som sit bedste. Så historisk er Linz ikke det bedste sted for Uytvanck, men Tsurenko har selv kun en 1 runde her som sit bedste.

Syntes at kurven er knækket for meget i forhold til odds, da det trods alt Uytvanck der er den store i dette opgør. Jeg forudser at Uytvanck's agressive indendørs game, foår Tsurenko helt ud af balance ligesom mod Peterson, og regner egentlig ikke med at det bliver en tæt kamp umiddelbart.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback