Annonce

AC Horsens - FC Midtjylland: PAUL ONUACHU Anytime målscorer

9. februar 2018 kl. 19:00 - Fodbold
2. maj. 2018 kl. 16:31 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 55%
Betvalue: 112,75%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Horsens møder FCM og har haft store problemer med FCM de sidste 3 opgør. Særligt har Paul Onauachu har været ganske dominerende.

Det taler for spillet:

 • Horsens og FCM har mødt hinanden 3 gange siden 2016. FCM har scoret 14 mål i de 3 kampe, og Onauachu  har scoret i alle 3 kampe.
 • Onauachus baseline ser rigtig fin ud, med 8 mål i 16 kampe. Heraf har han kun scoret 2 mål i en enkelt kamp. Med et scoringsnit på 128 min. pr. mål er Onauachu en særdeles målfarlig herre.
 • Banerne er til mere simpel fodbold på denne årstid, og med Onauachu som target mand, mener jeg at han bør være et centralt omdrejningspunkt i angrebet til denne kamp.
 • Onauachu  får et matchhup med Alexander Ludwig som den ene centrale forsvarsspiller og Delphin Tshiembe eller Mads Juel Andersen som er i konkurrence om den anden plads. Tshiembe er i udgangspunkt central midtbanespiller som er blevet omskolet. Kommer med en ok fysik, som dog ikke er på niveau med Onauachus. 
  Mads Juel Andersen er en ung central forsvarsspiller, som kommer med en god fysik. Han har tidligere spillet sammen med Alexander Ludwig i HB Køge, men kommer direkte fra 1 div. 
  Han har tidligere matchet spillere som Mads Justensen fint, men kommer let i problemer i kampe som spilles i et højt tempo.

Det skal du holde øje med:

 • Sørloth var en magtfaktor i seneste kamp, der endte 4-2. Her scorede han 1 mål og 3 assists. Jeg mener dog at der er gode erstatninger i Wikheim og Duelund som også har præsteret godt mod Horsens. Derudover kan man spørge sig selv om salget af Sørloth i højere grad gør Onauachu til første valget.
 • I de 16 kampe Onauachu har spillet er han blevet udskiftet 8 gange og indskiftet 5. Der er derfor en chance for at han kommer forsent til scoringsfesten, da han  sjældent spiller 90 minutter.
 • Horsens har gjort det godt på hjemmebane i denne sæson, hvor de er 4-5-0.
Feedback