18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

6. etape: Jerez de la Frontera - Yunquera

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Jerez de la Frontera - Yunquera (183,5 km)

22. august kl. 12:20

På Vueltaens 6. etape er det atter tid til bjerge, når der er mål på Alto de Javalambre. Det er dagens eneste store bjerg. Det bliver dog endnu en hård dag frem til bjerget i terræn med få flade kilometer.

Spil på 6 etape i Vuelta hos bet365

Dagens målbjerg starter efter 170,2 kilometer. Flere husker muligvis Javalambre-stigningen fra 2019. Dengang endte Cofidis’ José Herrada i en Burgos-sandwich, da Ángel Madrazo sejrede foran holdkammeraten Jetse Bol. Det var en vild finale, hvor de stejleprocenter gjorde, at det var muligt af forudsige, hvem der ville løbe med sejren.

Javalambre er 10,9 kilometer lang og byder på otte procent i snit. De sidste fem kilometer er dog modbydelige. Her ligger den på mellem ti og 12,7 procent. Det er et bjerg, hvor en dårlig dag kan koste dyrt. Det måtte Pogačar sande i 2019, da han tabte 42 sekunder til Miguel Ángel López, som var bedst blandt favoritterne.

Remco Evenepoel har givet udtryk for, at han gerne slipper trøjen, hvis et fornuftigt udbrud kommer afsted. Fornuftige kandidater kunne være Steff Cras, Jefferson Cepeda, Romain Bardet, Javier Romo, David de la Cruz, Sean Quinn, etc. Alle ryttere der har en fornuftig chance for at tage trøjen men heller ikke er farlige på den lange bane.

Hold som kunne holde det samlet for at gå efter sejren er UAE og Jumbo Visma. Movistar og FDJ har også muligheder med henholdsvis Mas og Martinez, men de vil formentlig overlade føringsarbejdet til andre hold.

Vinder Højeste odds Bookmaker
Remco Evenepoel 9,50
Jonas Vingegaard 12,00
Romain Bardet 12,00
Lennard Kämna 12,00
Michael Storer 12,00
Primoz Roglic 13,00
Juan Ayuso 19,00
Enric Mas 29,00
Steff Cras 51,00
Lenny Martinez 71,00

Etapeprofil

Jerez de la Frontera - Yunquera

Kommentarer

Feedback