18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

4. etape: Plasencia - Pico Villuercas

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Plasencia - Pico Villuercas (183,5 km)

20. august kl. 13:20

Efter en dag i bjergene forlader Vueltaen Andorra og vender tilbage til Spanien. Det bør blive en dag for sprinterne, når 4. etape slutter i Tarragona. Sidst der var mål her var i 2017, da Matteo Trentin vandt.

Der er to kategori 3-stigninger på etapens sidste tredjedel. Det bør dog ikke være noget, som kommer til at volde sprinterne de store problemer.

Det gør australske Kaden Groves til den helt store favorit. Han var senest hurtigst blandt forfølgerne, da Andreas Kron vandt 2. etape. Derudover har han tidligere vundet en etape i Vueltaen samt Giroen. Det gør ham til storfavorit i dette sprinterfelt.

Et alternativ med lidt mere værdi kunne være Bryan Coquard. Franskmanden gjorde det pænt i Touren, hvor han dog manglede lidt i forhold de absolutte topsprintere. Dem er feltet dog som bekendt stort set blottet for her. Dagens let stigende finale bør også passe Le Coq godt.

Er man villig til at gå længere ned på listen, så er der pt. odds 120 at hente på Filippo Ganna. INEOS' tempomaskine kunne forsøge sig med et angreb på de sidste kilometer. Han kan dog også prøve i spurten. Senest vandt han 1. etape af Ethias-Tour de Wallonie. Her slog han folk som Davide Ballerini, Arne Marit og Edward Theuns.

Vinder Højeste odds Bookmaker
Kaden Groves 2,20
Alberto Dainese 6,50
Juan Sebastian Molano 7,50
Marjin van den Berg 9,00
Bryan Coquard 13,00
Ivan Garcia Cortina 25,00
Andreas Kron 81,00
Filippo Ganna 120,00

Odds opdateret 29/8 kl. 5.45

Etapeprofil

Plasencia - Pico Villuercas

Kommentarer

Feedback