18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

11. etape: Padrón - Padrón

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Padrón - Padrón (163,5 km)

28. august kl. 13:15

Efter gårdagens enkeltstart står den på endnu en bjergetape. Det er et klassisk Vuelta-format uden de store udfordringer frem til finalen, hvor kategori 1-bjerget La Laguna Negra venter.

Den blev også kørt på en lignende etape i 2020. Dengang sejrede irske Dan Martin foran Primož Roglič og Richard Carapaz i spurten.

La Laguna Negra er med sine 5,7 procent over 8,6 kilometer langt fra blandt Vueltaens hårdeste bjerge. Det bliver dog hårdt på den sidste kilometer med et opløb med omkring 9,3 procent.

Jumbo Visma vil formentlig have det fint med, at et udbrud kører hjem. Dermed vil det være op til UAE og Quick Step at jagte. Her bliver udbruddets størrelse og sammensætning afgørende.

Lykkes det en stor og/eller stærk gruppe at komme afsted, kan vi ende med to løb i løbet. Her vil favoritterne være gode klatrere, der har tabt godt med tid. Det vil sige folk som Lennard Kämna, Wout Poel, Romain Bardet, Damiano Caruso og Michael Storer.

Det bliver også en dag, hvor Lotto går benhårdt efter at få blandt andre Andrea Kron afsted. Det har også Lennert Van Eetvelt, som et godt vinderbud.

Ender det med en afgørelse blandt favoritterne, så bør det blive et spurtopgør mellem Primož Roglič og Remco Evenepoel. Auyso og Almeida er også hurtige, men de har indtil nu ikke været i stand til at true de to storfavoritter.

Hvis Jonas Vingegaard skal vinde, så skal det formentlig ske ved, at han angriber udefra og får revet sig fri. Da kan han satse på, at de går i stå bagved, da Roglič og Kuss i en sådan situation naturligvis ikke vil være interesserede i at føre.

Vinder Højeste odds Bookmaker
Primoz Roglic 8,00
Remco Evenepoel 12,00
Lennard Kämna 15,00
Wout Poels 15,00
Michael Storer 17,00
Romain Bardet 17,00
Damiano Caruso 21,00
Romain Grégoire 21,00
Jonas Vingegaard 26,00
Andreas Kron 34,00
Juan Ayuso 35,00

Opdateret 5/9 kl. 22.20

Etapeprofil

Padrón - Padrón

Kommentarer

Feedback