18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

5. etape: Puente del Maestre - Sevilla

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Puente del Maestre - Sevilla (186,5 km)

21. august kl. 12:50

Der venter meget få flade kilometer på 5. etape. Det er faktisk kun de sidste ca. 15 kilometer ind til Burriana, hvor det er fladt. Indtil går det op og ned hele dagen.

Der venter trods den hårde dag blot én kategoriserede stigning. Det er Collado de la Ibola, som er 11,4 kilometer lang og stiger med 3,9 procent i snit.

Sidst der var mål i Burriana var helt tilbage i 1970. Dengang endte det i en massespurt, som blev vundet af belgiske Eddy Peelman. Det er ikke utænkeligt, at det også denne gang ender med en spurt. Spørgsmålet er, om alle sprinterne sidder med hjem.

En af de sprintere, der må ventes at sidde med hjem er gårsdagens vinder Kaden Groves. Australieren er ikke overraskende for anden dag i træk stor favorit til at vinde.

Det skyldes blandt andet, at en af de største konkurrenter, Bryan Coquard, styrtede slemt på 4. etape. Marijn van den Berg styrtede på den sidste kilometer, og det vides i skrivende stund ikke, hvor meget han har slået sig.

Dainese er også et godt bud. Italieneren mistede i dagens hektiske finale hjulet på sin leadoutmand Sean Flynn. Hvis de kan levere Dainese bedre på 5. etape, så er han er de få, som har farten til at kunne slå Groves.

Vinder Højeste odds Bookmaker
Kaden Groves 2,00
Juan Sebastian Molano 6,50
Marijn van den Berg 9,00
Alberto Dainese 10,00
Iván García Cortina 26,00
Edward Theuns 26,00
Andreas Kron 41,00

Etapeprofil

Puente del Maestre - Sevilla

Kommentarer

Feedback