18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

3. etape: Lousã - Castelo Branco

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Lousã - Castelo Branco (158,5 km)

19. august kl. 13:15

En anden ting, som kendetegner Vueltaen 2023 er, at man ikke er bange for få klassementsfolkene i spil tidligt. Det vidner denne 3. etape til Andorra om.

Dagens første alvorlige udfordring er kategori 1-bjerge Coll d’Ordino, som starter efter omkring 120 kilometer. Det er en lang stigning, men den er ikke vanvittig stejl. Den var senest med på 9. etape i 2019. Den gang lå den først på etapen, som blev vundet af en endnu yngre Tadej Pogačar.

Spil på 3 etape i Vueltaen hos bet365

Efter nedkørslen tages der med det samme hul på dagens sidste stigning – Arinsal. Den er 6,8 kilometer lang. Her vil vi formentlig se de helt store favoritter røre på sig omkring de sidste tre til fire kilometer, hvor den bliver stejl med omkring ni til ti procent, inden den bliver lidt mildere på den sidste kilometer.

Allerede her får vi at se, hvem af favoritterne, som har det, som skal til at for at vinde Vuelta a España. Udbrud plejer at have gode muligheder for at holde hjem i Vueltaen.

Ender favoritterne med at køre om det, så er Roglic igen favorit qua sin spurt. Det kunne dog være interessant at se, hvad der sker, hvis eksempelvis Auyso rykker på det hårde stykke.

Odds på vinderen af 3. etape

Vinde Højeste odds Bookmaker
Primož Roglič 5,00
Jonas Vingegaard 6,00
Remco Evenepoel 10,00
Juan Ayuso 17,00
Lennard Kämna 19,00
Marc Soler 23,00
Enric Mas 34,00
Santiago Buitrago 34,00

Etapeprofil

Lousã - Castelo Branco

Kommentarer

Feedback