18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

1. etape: LISBOA>OEIRAS

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Lisboa - Oeiras (12,0 km)

17. august kl. 08:00

Vuelta a España 2024-ruten starter med en holdtidskørsel i Lisboa.

Odds på vinder af 1. etape af Vuelta a España

Vinder Højeste odds Bookmaker
Jumbo-Visma 1,90
INEOS Grenadiers 2,30
UAE Team Emirates 15,00
Soudal - Quick Step 15,00
Movistar Team 23,00
Jayco - AlUla 35,00

Odds er opdateret 25/8 kl. 10.40

Volta a Catalunya har sluttet i Barcelona siden 2015. I år sejrede Remco Evenepoel foran Primož Roglič på den etape. Netop de to er blandt topfavoritterne til at vinde Vuelta a España 2024.

Holdtidskørsler ses sjældent i Tour de France eller Giro d’Italia. Heldigvis er Vueltaen ofte leveringsdygtig, når det kommer til disciplinen. Sidste år startede løbet også med en holdtidskørsel, da Jumbo Visma vandt i Utrecht.

De er ikke overraskende igen blandt de tunge favoritter til at vinde holdtidskørslen. Vingegaard, Roglič, Kelderman, Tratnik og van Baarle er alle nogle store motorer.

Jonas Vingegaard på podiet

Roslan RAHMAN / AFP

Deres største rivaler kan meget vel blive INEOS med tempostærke folk som Thomas, Ganna, De Plus, Arensman og Castroviejo.

Man skal også regne med UAE-holdet. Deres to frontfigure Ayuso og Almeida er også begge fremragende temporyttere. Derudover har man også Finn Fisher-Black, Jay Vine og Rui Oliveira.

Det er kun 14,6 kilometer, så det kommer formentlig ikke til at handle om de helt store tidsforskelle mellem de store hold. Hold som Arkéa Samsic, Burgos-BH og Caja Rujal må ventes at komme til at bløde tid i dag.

Se Vuelta Espana etaper.

Etapeprofil

Lisboa - Oeiras

Kommentarer

Feedback