Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Viktor Fischer har lavet flest assists i Superligaen efter de første ni runder. Ifølge Danske Spil* så er det også tilfældet, når sæsonen er færdig.



- Fischer giver odds 1,35 for at lave flest assists i Superligaen. Vi vurderer derfor, at der er omkring 75% sandsynlighed for at det sker. Han har jo allerede lavet seks assists i de første ni kampe. De nærmeste efterfølgere er Jakob Poulsen, Kevin Conboy, Moses Opondo og Simon Poulsen, som alle har lavet tre assists hver, udtaler Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil * og fortsætter:



- Med fem scoringer og seks assists så har Viktor Fischer været involveret i over halvdelen af FCK’s 19 scoringer. Der er nok ikke mange som vil argumentere imod, at han er Superligaens bedste spiller i øjeblikket.



- FCK har nogle stærke offensive spillere i form af N’Doye, Robert Skov, Rasmus Falk og Sotiriou. Sammen med FCM så er FCK da også det hold, som har scoret flest mål i Superligaen efter de første ni runder. Viktor Fischer skal derfor nok få rig mulighed for at lægge op til endnu flere mål.



- Ud fra det faktum, at han allerede har lavet seks assists, og FCK har en stærk offensiv, så tror vi på, at Fischer bliver Superligaens assist-konge i denne sæson, afslutter Peter Emmike.



Vil du spille på, at Victor Fischer laver flest assists i Superligaen? Gør det her .