Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Viktor Axelsen vandt søndag endnu en stor sejr, da han slog Lee Chong Wei i den afgørende kamp i sæsonfinalen i Dubai. Dermed runder danskeren flot af i 2017, der i forvejen har bundt på masser af succes for fynboen. Derfor er han også kæmpefavorit til at blive Årets Sportsnavn – en pris, der uddeles den 6. januar til gallashowet Sport 2017.

- Denne sejr sætter en tyk streg under, at Viktor Axelsen har taget store, store skridt i sin udvikling i det her år.

- Han har vundet VM, tre Super Series-titler, sæsonfinalen og han ligger nummer et i verden. Og så har han slået Lee Chong Wei to gange i afgørende finaler. Det er bare helt vanvittigt flot, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Vi skal slet ikke forklejne hverken Caroline Wozniackis eller Katja Salskov-Iversen og Jena Mai Hansens præstationer, for de har også været imponerende på hver deres måde. I Viktor Axelsen har vi bare set en ung spiller, der er gået fra at være god til at være en superstjerne.

Også før sejren i sæsonfinalen var Axelsen favorit til at vinde prisen. Dog har Danske Spil* justeret oddset yderligere efter sejren, så det er gået fra 1,20 til 1,10.

Caroline Wozniacki som vinder står til odds 6,00, mens Salskov-Iversen og Hansen står til odds 15,00.

Tjek Danske Spils odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/underholdning/danmark/%C3%A5rets-sportsnavn