Sponsoreret indhold fra Danske Spil

1. runde af eSuperligaen starter mandag eftermiddag. Ifølge Danske Spil, så er Brøndby og FC København klare favoritter til at vinde ligaen.


- Vi har odds 2,40 og 2,55 på henholdsvis FCK og Brøndby til at vinde eSuperligaen. Den nærmeste konkurrent er Randers til odds 8,00, fortæller oddssætter hos Danske Spil, Rasmus Schmidt Christensen og fortsætter.


- FCK har den mest profilerede spiller i form af ’Agge’. Han har tidligere spillet for storholdet PSG, men nu er han altså vendt
hjem til Danmark. Der afholdes både officielle og uofficielle verdensmester i FIFA, og ’Agge’ har vundet dem begge. Derudover har han også vundet DM og de nordiske mesterskaber flere gange
.


- Brøndby er repræsenteret af Frederik Fredberg og Daniel 'Dingo’ Kristensen. Fredberg har hentet flere titler hjem under FIFA 18 og Dingo er én af de helt store talenter. Det er virkelig god duo.


- Randers ligger i subtoppen, da de har ’Al-Bacha’ på holdet, som er tidligere verdensmester. Første runde af eSuperligaen starter på mandag, så det bliver spændende at se, hvem der får den bedste start. Vi vurderer dog, at Brøndby og FCK er favoritter til at vinde ligaen, afslutter Rasmus Schmidt Christensen.