Rigtig mange fodboldelskere ynder at spille managerspil, når der er store slutrunder. Dette gælder også ved EM Manager 2020. Her i denne artikel får du et par råd til, hvordan du kan øge dine chancer for at slå vennerne og kollegaerne.

EM 2020 står for døren, og det betyder, at du kan stille dit helt eget hold i EM Manager 2020 hos Holdet.dk*. Her har du muligheden for at vinde fede præmier, blandt andet 75.000 kroner i 1.-præmie, og ikke mindst konkurrere mod venner, familie og kollegaer i interne, private ligaer.

Her i denne artikel vil vi forsøge at gøre dig lidt klogere på, hvad du selv kan gøre for at forbedre dine chancer for at nå til tops. Håneretten over venner og bekendte skal bestemt ikke undervurderes, når det kommer til spil som EM 2020 Manager. Og så vil det jo heller ikke gøre noget, hvis du kan blande dig i toppen af den samlede stilling, hvor der er store præmier på højkant.

EM Manager 2020 - kend dine dødboldsspecialister med mere

Når du skal sætte dit EM Manager 2020 hold, er det en god idé, at du har sat dig ind i, hvem der sparker henholdsvis frispark, hjørnespark og straffespark for de respektive hold. Dette fordi her kan være gode point at hente i assists og mål. I BetXperts EM 2020 optakt har vi afgivet vores bud på, hvem der sparker hvad for de respektive lande. 

Du vælger blot dit hold i drop down-menuen "Hold" ude til højre. Herefter går du ind under "Startopstilling & taktik". Vi garanterer selvfølgelig ikke, at vi har ramt 100 procent plet i alle tilfælde, men vores bud skulle gerne som minimum stå nogenlunde målt med virkeligheden. 

Herudover er det selvfølgelig også alfa og omega, at du har styr på, hvilke spillere der starter inde for de respektive hold. Dette kan du også se vores bud på under "Startopstilling & taktik". 

Det kan også være en udmærket idé at have styr på, hvilke dommere der skal dømme de respektive kampe i den givne spillerunde. Har du eksempelvis et godt øje til en spiller, som befinder sig på en udsat position i forhold til at få kort, kombineret med en kortglad dommer, så kan det være, du skal overveje at finde en alternativ spiller. BetXpert har lavet en artikel omhandlende statistik for EM 2020-dommerne.

Slutteligt er det selvfølgelig ikke mindst en god idé at vide, hvem der scorer målene for de respektive lande. BetXpert har lavet en artikel om odds på EM 2020 topscoreren. Heri finder du dog også andet end odds. Her figurerer ikke mindst en liste over, hvem der scorede målene for de respektive nationer i kvalifikationen til denne slutrunde. 

Andre gode råd til EM Manager 2020

Vi har tidligere her på BetXpert interviewet vinderne af holdet.dk*'s managerspil for både Superligaen og Premier League. Her kom de hver især med gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du sætter dit hold. Der er masser af guldkorn at hente fra de to dygtige managere. 

Her får du en oversigt over de gode råd:

 • Sæt dig godt ind i reglerne fra start af.
 • Vær opmærksom på ikke at skifte alt for meget ud. Det kan være dyrt i transferomkostninger.
 • Find en grundstamme på holdet, som du virkelig tror på (så du ikke skal bruge for mange point på at skifte spillere).
 • Studér de forventede startopstillinger grundigt.
 • Sæt dig ind i kampprogrammet. Hvilke farlige angribere fra de gode hold møder nogle af de dårligere hold til at starte med? Du kan også være fremadsynet og vurdere mulighederne for, hvilke hold der kan ende med at få en relativ nem vej til eksempelvis kvartfinalen.
 • Vær opmærksom på, at nogle hold allerede vil have muligheden for at have sikret sig førstepladsen i deres gruppe efter to kampe og derfor eventuelt sparer de store stjerner i sidste gruppekamp.
 • Se, om du kan finde billige spillere, som alligevel har en chance for at bidrage med point. Det kan eksempelvis være en forsvarsspiller, der tager straffespark eller er farlig på hjørnespark.
 • Vælg din anfører med omhu. De ekstra point, som en anfører giver, kan være helt afgørende. Sammenlign eventuelt odds på kampe og målscorere for at finde den kamp og spiller, som har bedst mulighed for at skrabe mange point ind.
 • Find defensive spillere som ofte bidrager med noget offensivt. Det kan eksempelvis være offensive backs, som ofte kommer til indlæg og kan lave flere assists.
 • Find "fejlene" i spillet og udnyt dem. Det vil indimellem ske, at en spiller, som egentlig spiller mest angrebsspiller, kan være noteret som at være midtbanespiller. Her kan være gode point at tjene.
 • Tænk strategisk. Du kan med fordel studere dine modstanderes (venner, kollegaer eller familie) hold. Hvis du eksempelvis har en komfortabel føring undervejs i spillet, så kan du vælge at fedtspille og satse på nogle af de samme spillere som dem. Du kan dog aldrig vide, om de vælger at skifte netop dem ud. Er du omvendt langt bagefter dine konkurrenter, så kan du være nødt til at satse lidt mere sidst i spillet. Her kan du blandt andet vælge at satse på spillere fra nationer, der er underdogs.

Point til Holdet.dk*'s EM Manager-spil 2020

Det hele handler naturligvis om at skrabe så mange point sammen, at du til sidst har slået dine venner, bekendte, familie og/eller kollegaerne. Er du rigtig dygtig, har du endda mulighed for at vinde store, fede præmier. Dem kommer vi ind på i næste afsnit. Her og nu skal vi lige hurtigt se på, hvordan du optjener point til dit EM Manager 2020 hold.

Du får først og fremmest 50.000.000 imaginære kroner til at købe spillere for. Her må du højst tage fire spillere fra samme nation. Når du så har udvalgt dine 11 spillere, begynder det for alvor at blive spændende. Nu er det, at de skal hente en masse point til dit hold.

Her får du et overblik over nogle af de måder, hvorpå dine spillere kan skaffe point til dig.

OBS: Billedet er et screenshot fra Holdet.dk*.

OBS: Billedet er et screenshot fra Holdet.dk*.

OBS: Billedet er et screenshot fra Holdet.dk*.

OBS: Billedet er et screenshot fra Holdet.dk*.

OBS: Billedet er et screenshot fra Holdet.dk*.

Det er måske ikke alle reglerne, som giver sig selv. Heldigvis har Holdet.dk* skrevet udførlige forklaringer til hver regel. Dem kan du altid se inde på deres hjemmeside. 

Vi har dog valgt at sætte et billede ind af reglerne vedrørende "Afgørende scoring"-elementet:

OBS: Billedet er et screenshot fra Holdet.dk*.

Præmier - det kan du vinde i Holdet.dk*'s EM managerspil

Som nævnt er der rigtig gode præmier på højkant, når du spiller med i Holdet.dk*'s EM Manager 2020-spil. Her får du en oversigt over de lækre præmier:

1.-plads: HOLDET Guld-pin + 75.000 kroner + Heineken bordfodboldbord
2.-plads: HOLDET Sølv-pin + 20.000 kroner
3.-plads: HOLDET Bronze-pin + 15.000 kroner
4.-plads: 10.000 kroner
5.-7.-plads: 5.000 kroner
2.-10.-plads: 2.500 kroner
11.-25.-plads: 500 kroner
26.-50.-plads: 300 kroner
51.-150.-plads: 200 kroner
151.-250.-plads: 100 kroner

Ovenstående er blot præmierne for den samlede stilling. Hertil kommer et hav af præmier, som deles ud efter hver spillerunde, som der er syv af. 

Her kan du vinde Dissing-ure, Pundit-brætspil, Select-bolde, gavekort til Unisport, gavekort til Ditur.dk og Hungry-gavekort.

Til sidst er det bestemt værd at nævne, at top-5.000 i 1. runde vinder et mini-cruise med to overnatninger fra København til Oslo tur/retur. Dette til en værdi af 1.096 kroner stykket. 

Det er gratis at spille med i Holdet.dk*'s EM Managerspil 2020. Dog skal du købe et Guld+-abonnement til 79 kroner, hvis du vil have muligheden for at få del i præmierne.