18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Holdet – Danmarks mest interessante managerspil

Opdateret
Jeg har i betting sammenhæng gjort mig på forskellig ekspert forumer, hvor jeg seneste var hos spilXperten.
Min kæmpe interesse for fodbold startede i de gamle Herning Fremad dage, hvor jeg blev slæbt med til 1.divisions kamp i en meget ung alder, da min far var sportschef i klubben. Derefter fik jeg i slutningen af 90'erne øjnene op for det store udland, og den engelsk liga har jeg fulgt siden Dons var i Premier Leauge sidst. Jeg har også været i England en del gang efterhånden for at følge min klub Manchester United, og ser frem til at muligheden igen byder sig, så jeg kan komme afsted.
Jeg håber jeg kan bidrage med gode analyser, og interessante indspark til betxpert.
Vis mere
Vis mindre
Reklame for Holdet.dk. Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Er du interesseret i sport, og måske især fodbold, så har du helt sikkert stiftet bekendtskab med Holdet.dk. Holdet kom på banen allerede i 1999, da vi gik i gang med at udvikle deres første managerspil. Siden starten i 1999 har Holdet fået opbygget et af Europas bedste managerspil - og mange danskere er enige. Det kan man i hvert fald tænke sig til, da Holdet i dag har en brugerdatabase med mere end 300.000 deltagere.

Holdet.dk har udviklet sig meget siden slutningen af 90’erne, og i dag er der mange forskellige spilmuligheder og features, som gør, at Holdet er blevet et fast ritual for rigtig mange. Ved hver slutrunde er der rigtig mange, der skal dyste i det populære managerspil, og Holdet har fået så stor succes, at de også netop er blevet opkøbt af Ekstra Bladet, som er blevet ny hovedejer af Holdet.dk.

At Holdet.dk er blevet så populært har vi fuld forståelse for her hos BetXpert – Holdet managerspillet er nemlig rigtig underholdende. Derfor vil vi i denne artikel folde Holdet.dk ud, så du kan blive klogere på, hvad du kan se frem til, når du besøger Holdet, og deltager i deres spændende managerspil.

Sådan kommer du godt i gang med holdet.dk

Holdet er egentlig meget simpelt i sin opbygning. Alt, hvad du skal gøre, er at oprette og stille dit hold inden for den liga eller sport, du interesserer dig for. Herefter kan du skifte ud og ændre formation (alt afhængigt af hvilken type managerspil du vælger) i dine bestræbelser på at tage 1. pladsen.

Inden du går i gang med at sætte dit respektive hold, så vil vi anbefale dig at tjekke al den information, der ligger derude, som kan hjælpe dig med at sætte det bedste hold. Her hos BetXpert har vi meget fokus på Holdet og de forskellige managerspil. Derfor vil vi anbefale at du tjekker vores artikler ud. Derudover kan du også finde både podcasts og andre hjemmesider, som beskæftiger sig med de forskellige managerspil.

Til sidst kan du også på Holdet.dk finde en Holdet blog, som også kan hjælpe dig med at sætte dit drømmehold. Hvis du gerne vil forberede dig på det mere generelle plan, kan du gå ind på Holdet.dk og læse om generelle spørgsmål, såsom hvilke præmier der er, hvordan pointene fordeles på Holdet.dk, eller hvordan Cup-konkurrencen afvikles. Disse og mange andre spørgsmål kan du finde svar på inde på Holdet.dk's FAQ-side, som du finder i bunden af Holdet.dk's hjemmeside.

Holdet managerspil kommer i forskellige udgaver

Holdet er et managerspil baseret på blandt andet Superliga, Premier League og Champions League, og med tiden er der også kommet andre elementer til, såsom NFL, cykelløb, håndboldslutrunder og motorsport m.m.

Så Holdet er vokset, og det kan vi her hos BetXpert godt forstå, for Holdet er et super underholdende krydderi til den sport eller liga, man følger. Holdet har selvfølgelig en masse fodbold, som du kan se herunder:

 • Premier League, La Liga, Bundeligaen, Serie A og Suerpligaen. Derudover så er der også Champiosn League og slutrunde spil, hvor man kan stille sig hold til en VM eller EM-slutrunde.

Når det gælder fodbold, er der både en efterår og forårsversion, så der er heldigvis en chance for at starte på en frisk, hvis dine spillere ikke har præsteret.

Efterhånden som holdet er blevet større og større, er der, som sagt, kommet flere managerspil til, og derfor kan du også sætte et hold til de store cykelløb, som hedder:

 • Girospillet, Vueltaspillet og Tourspillet.

Så der er gode muligheder for at få holdet underholdning med ind i et cykelløb, som godt kan blive en langgaber, hvis man ikke har nogen at heppe på.

Udover cykling og fodbold, så har du også muligheden for at sætte et hold til EM- og VM-slutrunderne i håndbold, både på herre- og damesiden. Du kan også sætte et amerikansk fodboldhold, motorsportshold og golf

Håndbold managerspil 

På Holdet.dk kan du både sætte et EM og VM drømmehold i håndbold, og det gælder både i herre og damehåndbold. Til at hjælpe dig, så har Holdet.dk både informationer om spillerens skadessituation, hvor du kan se om spilleren er klar eller ej. Derudover vil der også være odds på kampene (oddsene er fra danske spil). Disse odds kan give dig en idé om, hvem der er favoritter til de forskellige kampe. Disse informationer er ret vigtige da det kan give dig de bedste forudsætninger for at vælge de spillere der kan give dig og dit hold flest point.

De forskellige Holdet managerspil adskiller sig en smule når det gælder pointsystemerne, men på billedet herunder har vi taget pointsystemet for håndboldslutrunden i EM2024.

På skemaet herunder er alle de elementer der giver plus og minus point i håndbold managerspillene.
 

holdet managerspil

Fodbold Managerspil

Det hele handler om at skrabe så mange point sammen, at du til sidst har slået dine venner, bekendte, familie og/eller kollegaerne. Derfor vil vi også kigge lidt på, hvordan du kan få skrabet så mange point sammen som muligt.

På skemaet herunder er alle de elementer der giver plus og minus point i fodboldmanagerspillene.

Holdet.dk

Når man ser billedet ovenover, så er det klart, at det gælder om at have spillere der kan have sidste eller næstsidste fod med i scoringerne, hvilket giver flest point. Derudover så kan det også være fornuftigt at have spillere, der spiller for topholdene, som ofte vinder, da hver spiller også får point for holdpræstationerne.

Holdet Superliga

Her hos BetXpert fylder Superliga-holdet rigtig meget, og der er mange gode vejledninger til de forskellige managerspil. Derudover finder du også Holdet tips, som du kan benytte dig af, når du skal sætte dit eget drømmehold. Hos BetXpert har vi også et livligt forum, hvor man kan dele sine guldkorn eller lade sig inspirere af andre. Derfor kan du med fordel kigge hos os, inden du opretter dit Superliga managerhold.

Selve Superliga-spillet foregår ligesom alle andre fodboldmanagerspil, man finder hos Holdet. Som Superliga-manager hos Holdet får du et budget på 50 millioner kr., som du skal bruge på at sammensætte et fodboldhold bestående af spillere fra Superliga-klubberne. Præstationerne fra efterårets Superliga-kampe veksles således til spillervækst på dit hold. Holdet med størst værdi til slut vinder spillet. (Hvordan væksten afgøres, kan du læse om i det foregående kapitel.)

Inden du sætter dit hold, kan det være en god idé, at du lægger en form for taktik. Der findes to overordnede strategier, når man sætter sit hold:

 1. Set-and-forget: Du sætter et hold og beholder det hele turneringen, medmindre dine spillere ryger ud, bliver skadede eller sat af.
 2. Du skifter rundevis for at have de bedste spillere til hver runde tilpasset kampprogrammet.

I ligaspillene vil man normalt hælde mere over mod mulighed 2, da der f.eks. i Superligaen er kæmpe forskel på at skulle møde FC København ude eller Hvidovre hjemme. Men det kan give bagslag, for det er dyrt at skifte ud, og hvis man sælger alle sine spillere inden de møder FCK, FCM eller FCN, så kan det blive dyrt, og man skal huske på, at Superligaen er så tæt, og alle kan slå alle, så det kan ofte ikke svare sig.

Stil det bedste hold i - Premier League Holdet.dk

Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, hvis du skal vinde det prestigefyldte Holdet managerspil i Premier League, som er et af de mest populære managerspil hos Holdet.dk. Weberen, som er Premier League-ekspert hos BetXpert, er kommet med sine bedste råd til, hvordan du kan stille det bedste Premier League-hold.

”Den største udfordring, jeg har, når jeg skal sætte mit Premier League-hold, det er holdopstillingerne, men jeg har fundet stor hjælp med artikel "Premier League managerhold", hvilket kan give dig en hjælpende hånd, når du skal vælge dine 11 spillere eller når jeg sætter mit Premier League-hold, er data, og her bruger jeg blandt andet Premier-League stats. Herinde kan man læse om, hvem der sparker mest på mål, hvem der får flest kort, og hvem der måske kommer til de største scoringsmuligheder. Når man dykker lidt ned i disse tal, kan man af og til finde en billig spiller til sit PL-hold, som måske er gået lidt under radaren.”

Tour Holdet – Traditionen tro skal du huske at sætte dit Tour de France-hold

For rigtig mange danskere hænger sommerferien uløseligt sammen med Tour de France. I forlængelse heraf plejer Tour-holdet også at være et fast inventar i forberedelserne til touren.

På Holdet.dk afholdes to managerspil baseret på Tour de France. Ét managerspil, som hedder Tourspillet, hvor man kan skifte ud på sit hold mellem hver etape, og ét managerspil, som hedder Tour Manager, hvor man sætter et hold inden første etape – og det eneste man kan skifte ud mellem etaperne, er kaptajnen. Managerspillene til Tour de France bygger på virkelige begivenheder, og ens hold stiger i værdi alt efter hvor godt de cykelryttere, som man har på sit managerhold, klarer sig.

Pointsystemet er noget sværere at regne ud end eksempelvis for et Superliga-managerhold. Derfor vil vi anbefale dig at læse nogle af de forskellige artikler her hos BetXpert. Vi har bl.a. en artikel, hvori  pointsystemet til Tourspillet i 2023 beskrives.

Holdet app

Holdet.dk app skal du lede længe efter, for der findes ikke en, og det er der flere grunde til, men den primære årsage til holdet ikke har opfundet en app, er de omkostninger der er ved at vedligeholde en holdet app, sideløbende med det primære site.

Det er nu heller ikke det store problem, i vores optik, da holdet.dk langt hen ad vejen har taget hensyn til mobil adgang på anden vis. Hjemmesiden er tilpasset sig skærmstørrelsen på din mobile enhed. Holdet hjemmesiden er ikke lige så skræddersyet som en app, men den bliver så til gengæld vedligeholdt og gør at mobil visning er helt i top. - Hvis du alligevel gerne vil have en genvej ala en app, så kan du læse vores vejledning til både IPhone og Android herunder:

IPhone:

 • Gå ind på https://www.holdet.dk/da/ fra Internetbrowseren på din iPhone.
 • Klik på ikonet "Føj til hjemmeskærm"
 • Ikonet er nu tilføjet på din hjemmeskærm.

Android:

 • Gå ind på https://www.holdet.dk/da/ fra Internetbrowseren på din Android mobil.
 • Klik "Mere" (evt. "..." eller andet) i øverste højre hjørne og derefter "Tilføj genvej på startskærm" (kan godt hedde noget andet afhængig af telefon og browser).
 • Ikonet er nu tilføjet på din hjemmeskærm.

Holdet Betalingsmuligheder

Vil du være i spil til de flotte præmier, som man kan vinde hos holdet.dk så skal du have et Guld hold. Et Guld hold kan fås i to versioner Guld+ og Guld, hvor prisen for Guld+ er 89 dkr. og Guld er 109 dkr.
Du kan betale for dit Guld hold på forskellige måder. Den mest normale er at benytte sig af dankort, men du kan også vælge at benytte dig af mobilepay.

Selve processen med at købe et Guld hold er supersimpel. Du skal blot have færdiggjort dit hold, herefter kan du vælge hvilken type hold du vil have, og herefter kan du starte betalingen. Først skal du acceptere gældende vilkår og betingelser, og herefter bliver du guidet over til de betalingsmuligheder du har.

 

Præmieoversigten i Holdet.dk

Det mest interessante aspekt i holdet.dk er selvfølgelig de eftertragtede præmier, og derfor har vi også taget et kig på de præmier man kan vinde, hvis man vel og mærke har et Guld eller Guld+ hold.

Præmiepuljen:
Den største præmie findes i præmiepuljen, hvor der også er flest præmier at kæmpe om, som du kan læse herunder:

 • Vinderen i præmiepuljen præmieres med den eksklusive Holdet- guld-pin + 35.000 kr. kontant.
 • Andenpladsen i Præmiepuljen præmieres med den eksklusive Holdet- sølv-pin + 15.000 kr. kontant.
 • Tredjepladsen i præmiepuljen præmieres med den eksklusive Holdet- bronze-pin + 10.000 kr. kontant.
 • Fjerdepladsen får en præmie på 5.000 kr. kontant.
 • Femtepladsen får en præmie på 2.500 kr. kontant.
 • Fra nr. 6-10 får en præmie på 1.500 kr. kontant.
 • Fra nr. 11-20 får en præmie på 500 kr. kontant.
 • Fra nr. 21-30 får en præmie på 300 kr. kontant.
 • Fra nr. 31-40 får en præmie på 200 kr. kontant.
 • Fra nr. 41-100 får en præmie på 100 kr. kontant.

Præmiepuljen rundepræmie BRILLANT SUPER UZ 3F SUPERLIGA V23 (værdi 1.100 dkr.)

Super Cup præmier
Denne cup foregår sideløbende med præmiepuljen, men foregår som en knock-out-turnering, hvor alle de hold der har købt adgang til Guld+, dyster mod hinanden, og kæmper om præmierne herunder.

 • Førstepladsen vinder 4.000 kr. kontant.
 • Andenpladsen vinder 1.500 kr. kontant.

3 og 4 pladsen vidner 500 kr. konant.

Holdet - flere former for kundeservice

Skulle du støde ind i problemer, så har Holdet.dk en hjemmeside der kan guide dig og hjælpe dig i den rette retning. Først og fremmest er der en rigtig hjælpsom FAQ-side, hvor du kan finde svar på de mest normalle udfordringer. Dernæst er skriver Holdet.dk
”Vi tror meget på, at hjælpeforummet er en super resource, men hvis dette ikke er din stil (eller du har noget godt/hemmeligt at sige), så er du meget velkommen til at kontakte os.”
Hjælpeforummet er for alle, og her kan brugere hjælpe hinanden med spørgsmål eller udfordringer, så det er faktisk et rigtig nyttigt sted, hvis man har brug for hjælp eller har nogle opklarende spørgsmål.

Du kan også skrive direkte på [email protected], men husk at angive: spilnavn, holdnavn, email adressen på din bruger, samt hvilken URL du deltager fra.
 

Spil ansvarligt med hos Holdet.dk

Rigtig mange bruger Holdet.dk og spiller for sjov. For dem er det god underholdning på niveau med at følge en tv-serie eller spille computerspil. Men for nogle mennesker kan spil, som f.eks. den type, Holdet tilbyder, komme til at indtage en mere central rolle. Spillet bliver dominerende i hverdagen og begynder at forårsage problemer for både spilleren selv og deres familie.

Derfor har Holdet.dk og Lynholdet en side, som handler om ansvarligt spil, hvor du bl.a. kan teste dig selv, hvis du har mistanke om, at du har et spilproblem. Derudover har Holdet.dk også links til Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil StopSpillet samt Spillemyndighedens liste over gratis behandlingssteder i Danmark.

Et sidste aspekt for Holdet.dk og Lynholdet er, at man skal være over 18 år gammel for at deltage i betalingsspil.

Sikkerheden hos Holdet

Holdet.dk har deres certifikater i orden, og kigger man hos Spillemyndigheden, kan man læse, at domænerne Holdet.dk og Lynholdet.dk har tilladelse til at udbyde væddemål, så de spiller efter reglerne. Når en virksomhed har fået licens fra Spillemyndigheden, vil de løbende blive undersøgt for at fastholde deres licens, og dette kan være med til at give dig, som forbruger, lidt ro i sindet.

Derudover har Holdet.dk, som udbydes af Swush.com, adresse på Vesterbrogade 46 - DK 1620 København V. Så det er ikke svært at finde frem til folkene bag de populære managerspil, hvilket kan give en sikkerhed. Det, at Holdet er danskejede og har været på markedet i så mange år, kan give en sikkerhed og vidner også om en form for kvalitet.

Holdet - FAQ

Hvordan tildeles mål og assists i Holdet?

I fodboldspil skelnes der mellem officielle data - kampfakta - hvor det ikke kan diskuteres om de blev givet, og på den anden side assists som er givet ift. en definition, og som derfor nogle gange kan diskuteres. Din favorit sports-app kan f.eks. have en anden assist-definition, hvor der generelt gives flere assists. Kampfakta såsom mål og gule/røde kort gives officielt, og dem retter vi os efter! Vi udnævner ikke alternative målscorere, uanset hvor meget vi (eller andre) mener at dommeren/DBU/UEFA/FIFA osv. har taget fejl.

Jeg har vundet en præmie, skal jeg gøre noget for at modtage den i Holdet?

Ved spillets afslutning får du en mail (sendes til den emailadresse som du bruger til at logger ind med) med et link til din konto-præmieside. Her skal du bekræfte den adresse, hvor præmien skal sendes til. Har du vundet en præmie, som kan leveres digitalt (f.eks. en gavekort-kode), vil præmien som regel følge med i mailen.

Hvilke konkurrencer er der i holdet?

Når man tilmelder et hold, så er man med i den store konkurrence, hvor det er alle mod alle. Derudover er der mulighed for at deltage i konkurrencer, hvor man kan finde præmier. Konkurrencer kan afvikles i to forskellige formater - enten som puljespil eller som cup: Pulje: I en pulje deltager alle-mod-alle på puljens highscore. Cup: I en cup mødes deltagernes hold head-to-head. Man har altså et direkte modstanderhold i hver runde.

Holdet – Danmarks mest interessante managerspil

Beklager, denne bookmaker har ingen aktive bonusser på nuværende tidspunkt

Holdet – Danmarks mest interessante managerspil

Denne bookmaker har ingen kampagner Hvis du ikke har en konto hos Holdet.dk, opfordrer vi dig til at registrere dig for at få Holdet.dk bonus.

Hvis du vil vide mere om Holdet.dk, kan du gå til vores Holdet.dk nyhedsside eller læse hvad andre brugere siger om Holdet.dk.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback