Sponsoreret indhold fra Danske Spil

FC Københavns tidligere anfører Thomas Delaney er kæmpefavorit til at blive Årets Superliga-spiller ved Dansk Fodbold Award i marts. Det vurderer Danske Spil*.

Den nuværende Werder Bremen-spiller er i konkurrence med de nu tidligere FCK-kollegaer Mathias Zanka Jørgensen og Andreas Cornelius, mens Brøndbys Frederik Rønnow er sidste nominerede i kategorien.

- Thomas Delaney har bidt sig fast omkring landsholdet i 2016, hvor han selvfølgelig også var anfører for FCK i deres double-sæson og efterfølgende Champions League-forløb. Det er svært at se, hvordan han ikke skal vinde i denne kategori, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Det har været et flot forløb for Delaney, som han jo kroner med et skifte til Bundesligaen – hvor han i øvrigt blev fast mand med det samme, uddyber Peter Emmike.

Delaney er sat til odds 1,03 som vinder i kategorien. Frederik Rønnow er andenfavorit til odds 7,00 foran Zanka til odds 13,00 og Cornelius til odds 16,00.

Danske Spil* har også åbnet for odds på, hvem der bliver kåret til Årets Spiller i den bedste, danske lige for kvinder.

Her er Nanna Christensen lille favorit til at løbe med hæderen foran Theresa Nielsen og Simone Boye Sørensen. Danske Spil* giver odds 2,25 på Christensen som vinder, mens Nielsen og Sørensen er sat til henholdsvis odds 2,75 og 3,25.

Tjek alle Danske Spils Dansk Fodbold Award-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/dansk-fodbold-award